CS:GO kasasından çıkan eldiven satmalı mı?

CS2 zamanına kadar bekletin. Değerlendiğini göreceksiniz. Ek olarak almak istediğiniz ürünleri trade gruplarında arayın. Eldiven karşılığı istediğiniz skinleri kendi değerinde komisyonsuz istediğiniz eşyaya çevirebilirsiniz. Bu taktikle yaklaşık 1000 lira zarardan kurtuluyorsunuz. Düşünürseniz trade sistemlerini, trade için uygun kişiyi nasıl bulabileceğinizi öğretirim. Ama öncelikle şu anlık eldiveni bekletmenizi öneririm. Dediğim gibi değerlendiğini göreceksiniz.

CS2 zamanına kadar bekletin. Değerlendiğini göreceksiniz. Ek olarak almak istediğiniz ürünleri trade gruplarında arayın. Eldiven karşılığı istediğiniz skinleri kendi değerinde komisyonsuz istediğiniz eşyaya çevirebilirsiniz. Bu taktikle yaklaşık 1000 lira zarardan kurtuluyorsunuz. Düşünürseniz trade sistemlerini, trade için uygun kişiyi nasıl bulabileceğinizi öğretirim. Ama öncelikle şu anlık eldiveni bekletmenizi öneririm. Dediğim gibi değerlendiğini göreceksiniz.

Çok teşekkr ederim yanıtınız için öğrenmek isterim elbette iletişime geçebilirseniz benimle.

Herkese merhaba, iyi sosyaller. CS:GO'da 2 gün evvel şansımı deneyip yaklaşık 15 tane yılan ısırığı kasası açtım ve eldiven çıkarttım. Eldivenin değeri 9-10 bin TL civarlarında Steam pazarında. Bunu satarsam elime 8 bin TL civarı bir şey geçecek. Benim sormak istediğim şu, bunu satıp yerine bir bıçak mı alayım, yoksa bunu satıp yerine bir bıçak bir de M4A1-S Prisntstreammi alayım? Veya 3. opsiyon olarak elimde tutmalı mıyım? Daha değerlenir mi? Teşekkürler herkese.

Başkalarına gerçek para ile satmalısın.

Herkese merhaba, iyi sosyaller. CS:GO'da 2 gün evvel şansımı deneyip yaklaşık 15 tane yılan ısırığı kasası açtım ve eldiven çıkarttım. Eldivenin değeri 9-10 bin TL civarlarında Steam pazarında. Bunu satarsam elime 8 bin TL civarı bir şey geçecek. Benim sormak istediğim şu, bunu satıp yerine bir bıçak mı alayım, yoksa bunu satıp yerine bir bıçak bir de M4A1-S Prisntstreammi alayım? Veya 3. opsiyon olarak elimde tutmalı mıyım? Daha değerlenir mi? Teşekkürler herkese.
Bende şu an talon alazlanmış var. Bundan önce bowie knife katliam vardı aşırı karla sattım. Katliam skinlerinin yükseleceğini düşünüyorum hocam benim düşüncem bu tabi. CS 2 de görüntüleri daha iyi gözükeceğinden fiyatlar artar gibi duruyor. Katliam, doppler, Gamma doppler bunlara yönelin derim.
Eldiven sipariş fiyatlarıyla satıştakiler arasında komisyondan sonra çok bi kâr kalmıyor bıçaklar iyi kâr bırakıyor

Çok büyük şansın varmış. Hayırlı olsun. Yerinde olsam kesinlikle satıp bıçağa geçerdim. Ama hangi bıçak olacağı önemli, Printstream e gelince, aldıktan sonra uzun vadede değerinin düşme ihtimali yok.

Çoğu kişi beklet yazmış belli ki fiyatının yükselmesini öngörüyorlar. Peki tamam bekletsin de almak istediği bıçağın fiyatı da Cs2 çıkınca yükselmeyecek mi? Bekletmesinin mantığı nedir?

Knk eldiveni satıp parçalara ayırırsan
daha iyi sticker stocklayabilir yada capsule alıp daha kar getirebilen birşey yaparsın ve komisyonun kesimini azaltırsın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı