@yzb_soner, hayır. Bak örnek konu mesela.
Satılık: Steam bakiyesi
Steam hesabımda 1000TL bakiye var. Yaz indirimleri esnasında değerlendirmek isteyenler için çok uygun fiyata veriyorum. Parça parça almak isteyenler için 20%, toplu alım için 30% ucuza vereceğim. Her 100 lira bakiye 80 lira. 1000 lira bakiye ise 700 lira olacak şekilde.www.technopat.net
Hocam tam anlamadım kusura bakma yani 1Klık bakiye için 800 TL mi istiyor.
Şimdi düşürdüğünüz eşyaları Steam pazarında satıyorsunuz. Daha sonra oyunları indirimli şekilde insanlara hediye ediyorsunuz örneğin %20, karşılığında kartınıza para yolluyorlar. Bu tarz forumlarda ilan açabilirsiniz. Daha ne kadar anlatabilirim bilmiyorum.
Ortalama öyle olur o 2K'nın tamamı hiçbir şekilde size ulaşmaz ya çok komisyonla skin satacaksın yada insanlara %20 indirimli oyun satacaksın.Ha anladım hocam yani 1000 TL'lik oyun almak istiyorsa 800 TL gönderecek.
Ortalama öyle olur o 2K'nın tamamı hiçbir şekilde size ulaşmaz ya çok komisyonla skin satacaksın ya da insanlara %20 indirimli oyun satacaksın.
yardım*@Midnight Lily teşekkürler destekleriniz için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.