CS:GO kasıyor

Sistem özelliklerini yazmama gerek yok boş yapmayın sistem gereksinimlerini karşılıyor neden kastığını soruyorum. Oyunu hangi sistemde akıcı oynayıp oynayamayacağımı biliyorum. Ort. 60 FPS vermesi gerekiyorken 25 FPS veriyor sizce neden olabilir?
Kimse boş falan yapmıyor asıl boş yapan sensin, sistemi söyleyeceksin sadece. Herşey bellekten falan mı oluşuyor? RX550 de 2GB, GTX1050'de söylemezsen kimse yardımcı olmayacak.

Sistem özelliklerini yazmama gerek yok boş yapmayın sistem gereksinimlerini karşılıyor neden kastığını soruyorum. Oyunu hangi sistemde akıcı oynayıp oynayamayacağımı biliyorum. Ort. 60 FPS vermesi gerekiyorken 25 FPS veriyor sizce neden olabilir?

Boş yapan biri varsa o da sizsiniz. Sisteminizi yazmadan nereden bilelim neden kasıyor. Kahin değiliz ya tahmin edelim madem yazmıyorsunuz sistemi buraya neden soruyorsunuz.

Aynı sorun bende de var. 5600X 6600XT ekran kartıyla oynuyorum. FPS çok yüksek ama arada bir akıcılık gidiyor. Çok can sıkıcı bir durum. Formattan önce böyle bir sorunumuz yoktu ki Battlefield 5 oyunu full ultrada en ufak takılma olmadan oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı