Hangi ayarlar?Aynı sistemin 4 GB'lık versiyonunu kullanıyorum ve ben bazı ayarlar yaparaktan 177 FPS gördüm CS:GO'da ama Valorant'ta 120 FPS falandı.
hocam bilmiyorum sitesinden gidip bir bakın benim2.60lık işlemci turbo ile 3,10 oluyorHocam MX110 AMD'nin değil sadece AMD'lerde Turbo oluyor mu diye sordum.
Hocam bilmiyorum sitesinden gidip bir bakın benim2.60'lık işlemci Turbo ile 3,10 oluyor.
RAM'den dolayı sıkıntı yaşıyorsun büyük ihtimalle. Yükseltmeye bak.turbo işlemcide olur
Hocam ben bir şey soracağım ben 920MX 4 GB RAM ve 3.10 GHz'lik sistemde 60ila 80 FPS alıyorum normal mi SSD kullanıyorum
Turbo işlemcide olur.
Hocam ben bir şey soracağım ben 920MX 4 GB RAM ve 3.10 GHz'lik sistemde 60ila 80 FPS alıyorum normal mi SSD kullanıyorum.
Hocam bu bana pek mümkün gibi gelmedi ya çok kötü ayarlar yapmanız lazım çözünürlükte en düşük olması lazım ya da bilemiyorum.Aynı sistemin 4 GB'lık versiyonunu kullanıyorum ve ben bazı ayarlar yaparaktan 177 FPS gördüm CS:GO'da ama Valorant'ta 120 FPS falandı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.