Mehmet çatalkaya
Hectopat
Arkadaşlar ayın 31'inde takas banım bitecek. Yıldızları 100 yaptım ama bileti alamadım takas banım odluğu için. Ne zaman bitecek? Son alım tarihi nedir?
Yok diye biliyorum.Görevler benim için çok kolay bir haftada rahat bitiririm görevlerin son tarihi var mı?
Size bir tavsiye vereyim. Kasalardan müthiş kar yaparsın.Görevler benim için çok kolay bir haftada rahat bitiririm görevlerin son tarihi var mı?
Açmayın satın hocam. Satarak verdiğiniz paranın 2 katını direk alıyorsunuz. Öteki türlü risk.Evet kasa açmayı düşünüyorum teşekkür ederim.
1 Ay içerisinde her hafta 6 yıldızlık görevlerini tamamlar arkadaş. Tüm görevleri tamamlamasına gerek yok her haftadan 6 yıldız alsa yeterli. Ayrıca yarısını yapsa dahi verdiği parayı alıyor üstüne bonus level atlıyor üstüne jetonu oluyor. Parasının boşa gitmesi ne alaka? "Bütün" görevleri tamamlayınca kar edilmiyor sadece.Bütün görevleri tamamlayabilecekseniz alın ama tamamlayamazsanız paranız boşa gider.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.