İstiklâl Marşı okunurken bile rahat duramıyorsanız kesinlikle ceza almalısınız. Umarım da öyle olur. Keyfi okutmuyorlar herhalde 1-2 dakika bekle ölmezsin.
Yok hocam düz a4 düEklemek isterim eğer ek-9 ise disiplinde kınama alırsınız ama bence daha fazlası verilmeli bu artık saygısızlığıda aşmış.
Hiç bir şey olmaz kısa ve net kafanı yorma boşa. İleri senelerde dönüp dönüp boşuna stres yapmışım diyeceksin.Cuma günu İstiklâl Marşı okunurken arkadasin arkasına vurdum, İstiklâl Marşı bitikten sonra hoca bir anda koluma girdi ve mudur yardimcisinin yanina götürdü ve tutanak tuttu, adımı ve soyadımı istedi ben de söyledim ama imza falan atmadim, sizce bir şey olur mu? Olursa bile disiplin cezası alır mıyım?
Yok hocam düz A4'dü.
Bizim için kutsal olan bir 2 dakikalık bir şeyde de rahat durun sizde hocam. Sizin için kutsal sayılmıyorsa bile saygılı olmalısınız.Cuma günu İstiklâl Marşı okunurken arkadasin arkasına vurdum, İstiklâl Marşı bitikten sonra hoca bir anda koluma girdi ve mudur yardimcisinin yanina götürdü ve tutanak tuttu, adımı ve soyadımı istedi ben de söyledim ama imza falan atmadim, sizce bir şey olur mu? Olursa bile disiplin cezası alır mıyım?
Hocam saygım sonsuz normalde böyle bir şey yapmamBizim için kutsal olan bir 2 dakikalık bir şeyde de rahat durun sizde hocam. Sizin için kutsal sayılmıyorsa bile saygılı olmalısınız.
Müdür yardımcısı
Niyetiniz iyi bile olsa artık bunu oraya kanıtlayamazsınız. Gerçi onlara ben suçluyum deseniz bile ceza almazsınız.Hocam saygım sonsuz normalde böyle bir şey yapmam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.