CS:GO kırmızı güven faktöründen kaçmak

archeaux

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Hesabım kırmızı faktör ve bundan kaçış olmadığını üzülerek belirtmek isterim. 3 aydır çıkamadım her türlü çabama rağmen.
Sıfırdan hesap açıp eski hesapla bağdaştırmadan ve tekrar kırmızı faktöre düşürmeden temiz bir oyun oynamak istiyorum.
Tavsiyeleriniz nelerdir? Steam'i ve oyunu sil tekrar yükle IP değiş vs. gibi.
Herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçış yolu olarak neler denediniz? Topluluk pazarı kullanımı, oyunda gereksiz rapor atmamak, mağazadan bir şeyler satın almak vs. bunların hangisini yaptınız? Yardımcı olabilir belki bunları yapmak emin değilim ama öyle duydum.

Kaçış yolu olarak neler denediniz? Topluluk pazarı kullanımı, oyunda gereksiz rapor atmamak, mağazadan bir şeyler satın almak vs. bunların hangisini yaptınız? Yardımcı olabilir belki bunları yapmak emin değilim ama öyle duydum.
Açıkcası 8-9 yıl sonra yeniden sıfır hesapta başladım prime yoktu herkes hile olunca sinirden hile açtım bir süre öyle oynadım prime alınca ban yerim diye bıraktım ama bikaç aydır düzelmedi malesef. Dediklerinizi de yaptım spinner gelmediği sürece reportlamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fantasy.cat

Format atıp bunu çalıştırıp üstüne yeni hesabımda hiçbir eski hesapla bağlantı kurmasam( mail telefon no vs.) bağlantı kurması bir hayli zorlaşır anladığım kadarıyla.

Açıkçası 8-9 yıl sonra yeniden sıfır hesapta başladım Prime yoktu herkes hile olunca sinirden hile açtım bir süre öyle oynadım Prime alınca ban yerim diye bıraktım ama birkaç aydır düzelmedi maalesef. Dediklerinizi de yaptım spinner gelmediği sürece reportlamadım.

Hile açtığın hesaba Prime mı aldın cidden :D

Hile açtığın hesaba Prime mı aldın cidden :D
Ama legitti yani gidip rage açmadım sadece wh o da ben ilerde izlesem yine bu oyunda hile açmışım diyemem

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fantasy.cat

Virüs olma ihtimali var mıdır sizce? Sizin veya çevrenizin denediği birşey mi?

Ama legitti yani gidip rage açmadım sadece wh o da ben ileride izlesem yine bu oyunda hile açmışım diyemem

Virüs olma ihtimali var mıdır sizce? Sizin veya çevrenizin denediği bir şey mi?

Kırmızı faktör olman için rage açmana gerek yok hileyi injectlemen bile yeterli. Hangi hileyi kullandınız ?

O attığım videodaki bir hilenin sitesi CS:GO'da en başırılı hile yapımcılarından biri ve kırmızı faktöre tek gerçek çözüm bulan kişidir o uygulamayı kullanabilmeniz için başvuru sürecini geçip $200 dolar ödeme yapmanız gerekiyor yani hesabın çooook değerli değilse değmez.

Kırmızı faktör olman için rage açmana gerek yok hileyi injectlemen bile yeterli. Hangi hileyi kullandınız ?

O attığım videodaki bir hilenin sitesi CS:GO'da en başırılı hile yapımcılarından biri ve kırmızı faktöre tek gerçek çözüm bulan kişidir o uygulamayı kullanabilmeniz için başvuru sürecini geçip $200 dolar ödeme yapmanız gerekiyor yani hesabın çooook değerli değilse değmez.
Ezglobal kullanmıştım 1 aylık alıp, yani sonuç olarak bilgisayara format atıp, modemi resleyip açtığım yeni hesapta da hiçbir şekilde eski hesapla ortak mail telefon vs kullanmazsam kırmızıya düşmez herhalde kolay kolay. Yani steam yine de algılayacaksa oyunu bırakıcam. Kırmızı faktörü olanlar bilir ne kadar oyundan soğuttuğunu.

İnjectleyip hiçbir özelliği bile açmayınca yine de faktör düşer mi? Madem cs bunu algılıyor inject yapanı direkt banlasın. Bence banlamayıp süründürme sebebi oyuncu sayısının komple düşmesinden korkması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı