Tamamdır teşekkür ederim.Hocam yardımcı olmayı isterim fakat şu an dışardayım telefondan giriyorum, eve geçtiğim de bu ricanızı gerçekleştirebilirim ancak.
Tamamdır teşekkür ederim.Hocam yardımcı olmayı isterim fakat şu an dışardayım telefondan giriyorum, eve geçtiğim de bu ricanızı gerçekleştirebilirim ancak.
Hocam adama hala yazmadınız galiba.Hocam yardımcı olmayı isterim fakat şu an dışardayım telefondan giriyorum, eve geçtiğim de bu ricanızı gerçekleştirebilirim ancak.
Yine de şansımı denemek istiyorum siz yazsanız olur mu?Bence bu kadar dert edeceğinize elinizdeki o 2 itemi satıp 10TL ekleyip o çıkartmayı alın o adam bu sefer daha fazla şey isteyebilir böyle başkası üzerinden ulaşırsanız.
Ben o tarz aracılık işlerine bulaşmak ustemiyorum kusura bakmayınYine de şansımı denemek istiyorum siz yazsanız olur mu?
Dün akşam size beni ekleyin diye yorum yazdım, Steam adresimi (çok gizli olan iletişim adresi) verdiğim için ceza aldım, yorumum silinmiş. Ben adama ulaştım diyelim sizin Steam nickinizi bilmeden size nasıl yönlendireyim? Bu işlem de yardımcı olamayacağım hocam. Devlet sırrımız olan Steam adresimizi paylaşmak istemiyorum.Bence bu kadar dert edeceğinize elinizdeki o 2 itemi satıp 10tl ekleyip o çıkartmayı alın o adam bu sefer daha fazla şey isteyebilir böyle başkası üzerinden ulaşırsanız.
Ben ulaşın demedimki yanlış mesajı alıntılamış olabilirmisin ?Dün akşam size beni ekleyin diye yorum yazdım, Steam adresimi (çok gizli olan iletişim adresi) verdiğim için ceza aldım, yorumum silinmiş. Ben adama ulaştım diyelim sizin Steam nickinizi bilmeden size nasıl yönlendireyim? Bu işlem de yardımcı olamayacağım hocam. Devlet sırrımız olan Steam adresimizi paylaşmak istemiyorum.![]()
Ben ulaşın demedimki yanlış mesajı alıntılamış olabilir misin?![]()
Eklemek ulaşmak olmuyormuş onuda öğrendim sayenizde. @567779 hocam pardon sözlerim size değil, özür dilerim. Sözlerim konu sahibine.Hocam adamı ekleyemez misiniz bana yönlendirirseniz iyi olur.
Ben yazmadım o mesajı."Siz adamı ekleyin bana yönlendirseniz" cümlesi ile ulaşmak arasında ki fark ne? Adamı ekleyince ulaşmış olmayacakmıyım? Ben sizin nickinizi bilmeden de kimseyi eklemek ( ulaşmak ) istemdim, kısa çözüm olsun diye neyse. Adama ulaşmadan size nasıl yönlendiricem? Hocam ben sizin nickinizi bilmiyorum. O adama ulaşın bana ulaşsın demediniz mi? Ben o vatandaşa ulaştım diyelim, bana sormayacak mı kim diye? Direk nickini söyleyip kısadan çözüme kavuşmak var iken ne demem lazım? 2 sticker altın Gold takas isteğiniz olmuş önce istememiş, sonra fikir değiştirmiş diye neden uzatayım? Ben ulaşayım, size ulaşmasını söyleyeyim diye düşündüm. Ama özel iletişim bilgisi yasakmış. Valla benim Steam adresim benim özel iletişimim değil ama Steam adresemizi forum özel iletişim olarak görüyormuş, öğrenmiş olduk tecrübe ile.
Eklemek ulaşmak olmuyormuş onuda öğrendim sayenizde. İyi günler!
@caliskan0221 Tamam hocam sorun değil"Siz adamı ekleyin bana yönlendirseniz" cümlesi ile ulaşmak arasında ki fark ne? Adamı ekleyince ulaşmış olmayacakmıyım? Ben sizin nickinizi bilmeden de kimseyi eklemek ( ulaşmak ) istemdim, kısa çözüm olsun diye neyse. Adama ulaşmadan size nasıl yönlendiricem? Hocam ben sizin nickinizi bilmiyorum. O adama ulaşın bana ulaşsın demediniz mi? Ben o vatandaşa ulaştım diyelim, bana sormayacak mı kim diye? Direk nickini söyleyip kısadan çözüme kavuşmak var iken ne demem lazım? 2 sticker altın Gold takas isteğiniz olmuş önce istememiş, sonra fikir değiştirmiş diye neden uzatayım? Ben ulaşayım, size ulaşmasını söyleyeyim diye düşündüm. Ama özel iletişim bilgisi yasakmış. Valla benim Steam adresim benim özel iletişimim değil ama Steam adresemizi forum özel iletişim olarak görüyormuş, öğrenmiş olduk tecrübe ile.
Eklemek ulaşmak olmuyormuş onuda öğrendim sayenizde. @567779 hocam pardon sözlerim size değil, özür dilerim. Sözlerim konu sahibine.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.