C CnrMcgrgr Hectopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2018 #1 Merhaba, oyunda donma oluyor geri atma oluyor. Ben adama sıkana kadar adam beni öldürmüş oluyor. Yaklaşık 2-3 kere format attım 3-4 aydır sorun var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba, oyunda donma oluyor geri atma oluyor. Ben adama sıkana kadar adam beni öldürmüş oluyor. Yaklaşık 2-3 kere format attım 3-4 aydır sorun var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Paradolox Kilopat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2018 #2 Merhaba, Sorunun internetin ile alakalı eğer internetin ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorsan bana MSI Afterburner ile oyun içi fotoğrafını atablirmisin? Artı 0 Eksi
Merhaba, Sorunun internetin ile alakalı eğer internetin ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorsan bana MSI Afterburner ile oyun içi fotoğrafını atablirmisin?
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Ocak 2018 #3 Bu problemden dolayı 2-3 kere format atman yanlış olmuş hocam. Bu sorunu internet sağlayıcınızla konuşmalısınız. Artı 0 Eksi
Bu problemden dolayı 2-3 kere format atman yanlış olmuş hocam. Bu sorunu internet sağlayıcınızla konuşmalısınız.