F fz4butbilmiyo Centipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 CS:GO'daki yeni güncellemede level atlayarak seçkin olunabiliyor mu?
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.491 Çözümler 6 28 Haziran 2021 #11 O devir geçeli çok oldu. Artık sadece parayla olabiliyorsun. Artı 0 Eksi
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 28 Haziran 2021 #12 NevzatE dedi: Eğer önceden level atlayarak seçkin olduysanız hala devam ediyor ama yeni güncellemeden itibaren level atlarsanız sayılmıyor para vermeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum 4 aydır girmedim Artı 0 Eksi
NevzatE dedi: Eğer önceden level atlayarak seçkin olduysanız hala devam ediyor ama yeni güncellemeden itibaren level atlarsanız sayılmıyor para vermeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum 4 aydır girmedim
NevzatE Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #13 _fatih_kartal_ dedi: Bilmiyordum 4 aydır girmedim Genişletmek için tıkla... Bende 19 levelken yeni güncelleme geldi cidden çok sinir bozucu bir durum. Artı 0 Eksi
_fatih_kartal_ dedi: Bilmiyordum 4 aydır girmedim Genişletmek için tıkla... Bende 19 levelken yeni güncelleme geldi cidden çok sinir bozucu bir durum.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 28 Haziran 2021 #14 Eskiden vardı. 21 level olunca seçkin hesap oluyordun ama kaldırılmış artık anlaşılan. Ben o şekilde seçkin hesap olmuştum. Bari bize de son bir madalya verseydi ama n’apalım nasip olmadı bir türlü madalya bize daha Artı 0 Eksi
Eskiden vardı. 21 level olunca seçkin hesap oluyordun ama kaldırılmış artık anlaşılan. Ben o şekilde seçkin hesap olmuştum. Bari bize de son bir madalya verseydi ama n’apalım nasip olmadı bir türlü madalya bize daha
E evzel Femtopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #15 Çok pahalı CS:GO hesap alma siteleri güvenilir midir sizce. Artı 0 Eksi
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 4.998 Çözümler 25 9 Ocak 2022 #16 evzel dedi: Çok pahalı CS:GO hesap alma siteleri güvenilir midir sizce. Genişletmek için tıkla... Saticiya göre değişir ilk hesap sahibi o ise hesabi kolaylikla senden alabilir. Artı 0 Eksi
evzel dedi: Çok pahalı CS:GO hesap alma siteleri güvenilir midir sizce. Genişletmek için tıkla... Saticiya göre değişir ilk hesap sahibi o ise hesabi kolaylikla senden alabilir.
mertcan6789 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.213 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #17 evzel dedi: Çok pahalı CS:GO hesap alma siteleri güvenilir midir sizce. Genişletmek için tıkla... Değil. Artı 0 Eksi
evzel dedi: Çok pahalı CS:GO hesap alma siteleri güvenilir midir sizce. Genişletmek için tıkla... Değil.