CS GO M4A4 mü ? M4A1-S mi ?

Kafaya atarım derseniz çekin deagle'yi. Gerçekten efsane oynarsınız. M4a1 mi M4a4 mü derseniz A4 güçlü fakat sesli ve spray silahı. A1 sessiz ve hs silahı. Ak-47 den sonra A1 gelir bana göre. Bence deagle ile rush yapın ve adamın Ak-47 silahını alın gitsin.

Kafaya atarım derseniz çekin deagle'yi. Gerçekten efsane oynarsınız. M4a1 mi M4a4 mü derseniz A4 güçlü fakat sesli ve spray silahı. A1 sessiz ve hs silahı. Ak-47 den sonra A1 gelir bana göre. Bence deagle ile rush yapın ve adamın Ak-47 silahını alın gitsin.
Deagle ile rush yapılmaz ki, adamın çıkış noktasına sis atılır, Switch yaparak tek tek ateş edilir. Şahsen böyle yaparak eco raundu aldım. :D Tıpkı burdaki gibi;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rush atacaksanız, CZ-75 öneririm.

Ya şimdi naapsam bilmiyorum bende o skin aevdalılarındanım daha 1 hafta olmadı m4a1 s atomik alasım fabrika aldım şimdide bu yorumlarınız üzerine a4 e alısacagım tesekkürler acaba a1 i satıp a4 skinimi alsam çünkü skinli bir silah kullanırken içime bir güven doğuyor :dddd

Ya şimdi naapsam bilmiyorum bende o skin aevdalılarındanım daha 1 hafta olmadı m4a1 s atomik alasım fabrika aldım şimdide bu yorumlarınız üzerine a4 e alısacagım tesekkürler acaba a1 i satıp a4 skinimi alsam çünkü skinli bir silah kullanırken içime bir güven doğuyor :dddd
Takas yapmanı öneririm. M4A4 | Radiation Hazard alabilirsin, eğer verirlerse. :D

Ben oyunu oynamadım ama bu videoda gösteriyor hangisini nasıl kullanmanız gerektiğini.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şaka gibi gelebilir ama son M4A1 nerfinden sonra a1 kullanmaya başladım. Recoil çok az olduğundan çok kolay hs atılıyor. Ayrıca önceden mermileri sıkınca çok çabuk bitiyordu şimdi biraz daha yavaş vuruyor iyi olmuş bence.

Lutfen ama lutfen Bizon kullanmayin. Zirh delmesi cok dusuk. Damage'i de az. Iyi bir 2. Round silahi olabilir, ama diger roundlarda kullanissiz olacaktir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı