Bu ara bir garip. Geçenlerde maç aratırkan üst üste bana da olmuştu. Hatta arada Bug'a girip maç onaylanıyorda kalıyordu. Oyunu ve kurulu olduğu tüm dosyaları silip yeniden kurdum. Şu an sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. İşine yararmı bilmiyorum ama bir dene istersen.
yaptım olmadıBu ara bir garip. Geçenlerde maç aratırkan üst üste banada olmuştu. Hatta arada bug 'a girip maç onaylanıyorda kalıyordu. Oyunu ve kurulu olduğu tüm dosyaları silip yeniden kurdum. Şuan sorunsuz birşekilde kullanmaktayım. İşine yararmı bilmiyorum ama bir dene istersen.
maps iye bir klaksör yokE:\SteamLibrary\steamapps\common\Counter-Strike global Offensive\csgo ya gidin maps klasörünü silin ve oyun dosyalarını doğrulayın.
Bu arkadaşın dediğide benimkiyle aynı şey benimkini yaparsanız 10 GB oyun yüklemekten kurtulursunuz.
nvidia driver güncelleme şeyi kullandığım içinmi acaba ?E:\SteamLibrary\steamapps\common\Counter-Strike global Offensive\csgo ya gidin maps klasörünü silin ve oyun dosyalarını doğrulayın.
Bu arkadaşın dediğide benimkiyle aynı şey benimkini yaparsanız 10 GB oyun yüklemekten kurtulursunuz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.