CS:GO Macro hile grubuna girer mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ali haydar pazar

Hectopat
Daha fazla  
S.A. Ben CS:GO oynuyorum. Bende A4 bloody v7ma var. Makro aldım hediyeli. CS:AK47 tarıyom sekme cok az. Normalde ak47 basınca catıya gidiyordu mermi, simdi aynı bölgede. Ben hile grubuna girer miyim yoksa kapatayım mı makroyu ayarlarını?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'da Macro kullanma bence. Bende de V3 var ama kullanma gereği duymadım. Spray yapma olayı var bilmiyorsanız Macro'da bunu yapıyor otomatik olarak tabi. Eğer Spray hakkında bilginiz yoksa YouTube'da GlaxyCsGo kanalı var Cahit Yıldız'ın. Yardımcı olacaktır. Macro hile olarak sayılıyor diye biliyorum.

Makro, hile değildir. CS:GO turnuvalarında yasaktır. Public, normal ve ranked maçlarda kullanabilirsiniz. Ancak makro kullanan kişi gamer değil ancak noob olabilir.

Yanlış anlaşılmasın. Gamerdan kastım oyun oynayan kişi demektir. İlla "puro" olacaksınız diye birşey yok.

Katılıyorum. Macro kullanmak - özellikle sekme azaltan vb. - hile kullanmaya benziyor. Bir nevi haksızlık.

Makro aim köreltir. Ak gerçekten bilek isteyen bir silah ama elin alıştığında gerçekten çok zevk alarak kullanıyorsun bu silahı. Sana tavsiyem makro kullanmayı bırak ve spray vb. ak tekniklerini öğrenmeye bak yoksa hiç yükselemezsin anca kendini avutursun :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı