CS:GO Makro Ban Sebebi mi?

Tuşlara ne atadığına bağlı. Mesela spray kontrol atarsan izleyen farkettiğinde dış destekten ban yersin. Ama molotofu, el bombasını yada mikrofonu alırsan sıkıntı olmaz.
 
Mouse'un yanındaki tuşlar, ekstradan tuşlardır. Klavyedeki herhangi bir tuş yerine kullanırsanız bir sorun olmaz. Zaten anlaşılmaz, çünkü klavyedeki tuşa basmakla aynı şey. Makro dediğiniz şey, tepme kontolü, belirli aralıkla ateş etme falandır. Bu yüzden ban yiyebilirsiniz.
 
Uprising açıklamış, eğer klavyede atayabileceğin bir şeyi atarsan sorun çıkmaz, ama recoil veya Tec-9 makrosu gibi makrolar kullanırsan büyük ihtimalle ban yersin.
 
Her oyuncunun oyun kontrolleri dahilinde atayabileceği komutları, örneğin zıplamayı farenin ya da klavyenin makro tuşlarına atayabilirsiniz. Kimse böyle bir durumda ceza verme hakkına sahip değildir ancak makro kontrolü gibi haksız rekabete sebep olan hareketleri kullanmanız (Bunlara da makro denir.) ceza sebebi olacaktır.
 
Öncelikle makro tuşlarını kullanmak Ban sebebi değildir eğilme kalkma jarjör değiştirme hızlı bıçak çekme gibi erişilmesi zor klavye tuşlarını atamakta sorun yok lakin sen sprey gibi silahlara dışarıdan program ile müdahale edeceğinden haksız rekabete girer 3. Parti uygulaması ile atamış olduğun ms aralıklarla hızlı tarama yavaş tarama gibi dışardan müdahaleye girmekle birlikte Ban sebebidir. Valve şirketinin kafası çalışmıyor da mause ayarları kısmına makro ayarları koymuyor. Oyun ayarları dışında başka bir müdahale Ban sebebidir. kurallar net belli 3. Parti uygulamaları ile müdahale edilen kullanılan dışarıdan oyun içine etki edecek programlar oyun ihlaline geçiyor. Sizin hile programlarından ne farkı kalıyor makroyu ayarla oyuncunun üzerine getir rast gele Tara silah sekmesi olmasın sprey olmasin eee Ban yeme sebebi değil he he değil değil diyenlerin tamamı ya çocuk yada oynamasını bilmeyen yada oyundan zevk almayanlardır. Oyundan tat almaya bakın arkadaşlar bırakın makro işlerini
 

Geri
Yukarı