CS:GO Mekan başlatılıyorda kalıyor

aliozgurrrr1

Hectopat
Merhaba. Arkadaşlar benim CS:GO rekabetçi yada herhangi bir mod girdiğimde arada aşağıdaki bar yavaş yükleniyor. En çok mekan başlatılıyorda kalıyor ve o bitene kadar oyun bitmiş oluyor. Rekabetçide yaklaşım 6-7 kez 7 gün ban yedim. Arkadaşlar bir çözümü varmı her yerde aradım kimsede olmamış bu.

Eğer 2 veya 3 RAM falan kullanıyorsanız RAM'lerin yerini değiştirip deneyin. Ben öyle çözdüm, 2 RAM kullanıyordum, ikisinin yerini değiştirdim, sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer 2 veya 3 RAM falan kullanıyorsanız RAM'lerin yerini değiştirip deneyin. Ben öyle çözdüm, 2 RAM kullanıyordum, ikisinin yerini değiştirdim, sorun çözüldü.
Saçma saçma ve insanı uğraştıracak çözümler üretme lütfen. Adamın sorununun RAM'le alakalı olacağını nerden çıkardın?

Son düzenleyen: Moderatör:
evet arkadaşlar kütüphaneden cs go ya sağ tılayıp özellikler diyip yerel dosyalardan oyunun dosyalarının bütünlüğnü doğrula ya basıcaksınız eğer güncellemeyi yapmassa VPN kullanıp yapabilirsiniz kesin çözüm olmasa da bi deneyin derim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı