nic0las Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 12 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar sorunum CS:GO oynarken rekabetçi de mikrofonum çalışıyor sol altta da gözüküyor. Ama lobideyken mikrofonu açamıyorum ses sembolüde gözükmüyor cfg var ayarlarda ama her şey normal yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2021
Arkadaşlar sorunum CS:GO oynarken rekabetçi de mikrofonum çalışıyor sol altta da gözüküyor. Ama lobideyken mikrofonu açamıyorum ses sembolüde gözükmüyor cfg var ayarlarda ama her şey normal yardımcı olabilir misiniz?
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 13 Ocak 2021 #2 K tuşuna basarak konuşmayı dener misiniz? Çünkü oyun içindeki konuşma yaptığın tuş ile lobideyken konuşmak için kullandığınız tuş farklı olabiliyor. Artı 0 Eksi
K tuşuna basarak konuşmayı dener misiniz? Çünkü oyun içindeki konuşma yaptığın tuş ile lobideyken konuşmak için kullandığınız tuş farklı olabiliyor.
KS KS nic0las Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 13 Ocak 2021 #3 Gojira dedi: K tuşuna basarak konuşmayı dener misiniz? Çünkü oyun içindeki konuşma yaptığın tuş ile lobideyken konuşmak için kullandığınız tuş farklı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef hiçbir şekilde konuşamıyorum. Artı 0 Eksi
Gojira dedi: K tuşuna basarak konuşmayı dener misiniz? Çünkü oyun içindeki konuşma yaptığın tuş ile lobideyken konuşmak için kullandığınız tuş farklı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef hiçbir şekilde konuşamıyorum.