CS:GO Mouse Hız Sorunu

Ben sorunu şöyle çözmüştüm; Steam'de bulut sistemi var, ayarlarınız kaydediliyor. Oyunu silip yüklemiştim yine düzelmemişti. Ben de config dosyalarının içini silip kaydetmiştim, oyuna girince hepsi varsayılana alındı ve düzeldi. Bu arada ani hızlanmanın nedeni ivmeymiş, ama config'e kayıtlı olduğundan dolayı oyun ayarlarından kapatsamda işlemiyormuş. Ben böyle çözmüştüm, umarım sizinki de çözülür.

İkiside devre dışıymış zaten kontrol ettim,bide değiştirip ikili arabellek üçlü arabellek olarak hareket izinide açıp denedim her şekilde aynı.
Hocam sorunu çözdünüz mü bende de refleks dönüşlerinde mouse kitleniyor normal çevirince sorun yok hızlı çevirince çakılıyor aylardır bu sorun ile uğraşıyorum.

Hocam sorunu çözdünüz mü bende de refleks dönüşlerinde mouse kitleniyor normal çevirince sorun yok hızlı çevirince çakılıyor aylardır bu sorun ile uğraşıyorum.
Mouse değişmeden sorun düzelmiyor maalesef.IPS değeri yüksek bir mouse alman lazım.Mouse çok kaliteli de olsa ıps değeri düşük olduğunda hızlı hareketleri okuyamıyor.Ben razer mamba tournament editionla çözdüm sorunu.

Bu sorunu çözebildiniz mi arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen psikolojim bitik durumda.
Mouse'un kendi yazılımındaki ayarlarda ve windows fare ayarlarında bir değişiklik yapmadıysanız sorun oyun ayarlarındaki değişikliklerdendir. Kodlara hakim olmayanlar bilmeyerek yaptıkları ayarları değişince neyin değiştiğini bulamadıkları için böyle oluyor. Aşağıda mouse hızını etkileyen konsol komutlarını default değerleriyle beraber verdim bir göz atın.

sensitivity "2"
m_yaw "0.022"
m_pitch "0.022"
m_forward "1"
m_side "0.8"
m_rawinput "1"
m_mousespeed "1"
m_customaccel "0"
m_customaccel_exponent "1.05"
m_customaccel_scale "0.04"
m_customaccel_max "0"
m_mouseaccel1 "0"
m_mouseaccel2 "0"

Mouse'un kendi yazılımındaki ayarlarda ve windows fare ayarlarında bir değişiklik yapmadıysanız sorun oyun ayarlarındaki değişikliklerdendir. Kodlara hakim olmayanlar bilmeyerek yaptıkları ayarları değişince neyin değiştiğini bulamadıkları için böyle oluyor. Aşağıda mouse hızını etkileyen konsol komutlarını default değerleriyle beraber verdim bir göz atın.

sensitivity "2"
m_yaw "0.022"
m_pitch "0.022"
m_forward "1"
m_side "0.8"
m_rawinput "1"
m_mousespeed "1"
m_customaccel "0"
m_customaccel_exponent "1.05"
m_customaccel_scale "0.04"
m_customaccel_max "0"
m_mouseaccel1 "0"
m_mouseaccel2 "0"
Dostum sorunum kesinlikle oyunlar ile alakalı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı