Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 818 Çözümler 4 9 Nisan 2023 #1 Normalde hiçbir oyunda olmuyor. Sadece CS:GO'da oluyor bu sorun. Eskiden olmuyordu. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2023
Normalde hiçbir oyunda olmuyor. Sadece CS:GO'da oluyor bu sorun. Eskiden olmuyordu. Nasıl çözebilirim?
Çözüm Begnamo 9 Nisan 2023 Matigre dedi: Normalde hiçbir oyunda olmuyor. Sadece CS:GO'da oluyor bu sorun. Eskiden olmuyordu. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bana da oluyor. Matigre dedi: Normalde hiçbir oyunda olmuyor. Sadece CS:GO'da oluyor bu sorun. Eskiden olmuyordu. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben düzelttim CS oyun kolunu algılıyormuş. Kolu söktüm düzeldi sizde de varsa sökün.
Matigre dedi: Normalde hiçbir oyunda olmuyor. Sadece CS:GO'da oluyor bu sorun. Eskiden olmuyordu. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bana da oluyor. Matigre dedi: Normalde hiçbir oyunda olmuyor. Sadece CS:GO'da oluyor bu sorun. Eskiden olmuyordu. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben düzelttim CS oyun kolunu algılıyormuş. Kolu söktüm düzeldi sizde de varsa sökün.
goatcan Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 669 9 Nisan 2023 #2 Matigre dedi: Normalde hiçbir oyunda olmuyor. Sadece CS:GO'da oluyor bu sorun. Eskiden olmuyordu. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Ayni sorunu yasiyorum. Artı 0 Eksi
Matigre dedi: Normalde hiçbir oyunda olmuyor. Sadece CS:GO'da oluyor bu sorun. Eskiden olmuyordu. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Ayni sorunu yasiyorum.
Begnamo Centipat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #3 Matigre dedi: Normalde hiçbir oyunda olmuyor. Sadece CS:GO'da oluyor bu sorun. Eskiden olmuyordu. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bana da oluyor. Matigre dedi: Normalde hiçbir oyunda olmuyor. Sadece CS:GO'da oluyor bu sorun. Eskiden olmuyordu. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben düzelttim CS oyun kolunu algılıyormuş. Kolu söktüm düzeldi sizde de varsa sökün. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Matigre dedi: Normalde hiçbir oyunda olmuyor. Sadece CS:GO'da oluyor bu sorun. Eskiden olmuyordu. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bana da oluyor. Matigre dedi: Normalde hiçbir oyunda olmuyor. Sadece CS:GO'da oluyor bu sorun. Eskiden olmuyordu. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben düzelttim CS oyun kolunu algılıyormuş. Kolu söktüm düzeldi sizde de varsa sökün.
KS KS Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 818 Çözümler 4 9 Nisan 2023 #4 Begnamo dedi: Bana da oluyor. Ben düzelttim CS oyun kolunu algılıyormuş. Kolu söktüm düzeldi sizde de varsa sökün. Genişletmek için tıkla... Evet bende de öyle oluyormuş. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Begnamo dedi: Bana da oluyor. Ben düzelttim CS oyun kolunu algılıyormuş. Kolu söktüm düzeldi sizde de varsa sökün. Genişletmek için tıkla... Evet bende de öyle oluyormuş. Teşekkürler.
goatcan Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 669 9 Nisan 2023 #5 Begnamo dedi: Bana da oluyor. Ben düzelttim CS oyun kolunu algılıyormuş. Kolu söktüm düzeldi sizde de varsa sökün. Genişletmek için tıkla... Bende de oyle oluyormus, cikarip daha once cozmusum ama cozdugumu unutmusum ahahahsha. Artı 0 Eksi
Begnamo dedi: Bana da oluyor. Ben düzelttim CS oyun kolunu algılıyormuş. Kolu söktüm düzeldi sizde de varsa sökün. Genişletmek için tıkla... Bende de oyle oluyormus, cikarip daha once cozmusum ama cozdugumu unutmusum ahahahsha.