CS:GO mu daha zor, Valorant mı?

Teşekkür ediyorum hocam.

Bu arada o para kazanma işi de eskide kaldı. Normalde 75 win alırsan 600-700 TL para kazanabilirdin. Şuan 110 wine çıkardılar onu.

110 win demek günde 4 maç kazanmak demek.
Kaybetme oranını da sayardan 8 maç.
8 maç en aşağı 1 saatten günde 8 saat yapar.
E bu da en sonunda kusmanıza sebep olabilir.

Ha ama iyi bir ekip varsa 8 maçın 6-7sini kazanabilecek winrateiniz varsa iyi para kazandırıyor Faceit.

Güzel zamanlarımdaydı.

Aynen kardeşim insanlar zevk almadığı için oyun zibil tane rekor kırdı değil mi, hadi git sen Valorant'ta uç kaç havada adam vur.

Bilader güzel oynamışsın ama M4A1 bir tık basite kaçmış.

Valorant bir tık daha zor gibi. CS'de yapacağın şey genelde belli Ak'yi çek eğil tara kill alıyosun garanti. Valorant'ta daha en düşük eloda bile direk HS çakıyorlar.

Eğil tara ve kill öyle mi? Ak ile? Haha. Valorant'ta da direkt HS çakıyorlarmış sekmeyen silahla babam da HS atar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen kardeşim insanlar zevk almadığı için oyun zibil tane rekor kırdı dimi, hadi git sen valoda uç kaç havada adam vur.
Valla yazmıyım diyorum da düşünemiyorsunuz sanıyorsam. Paşam oyun çıkalı 11 yıl olmuş, bir zamana kadar bende oynadım zaten. Artık oyun değişmediği ve yıllardır aynı olduğu için sıkıcı geliyor. Anlayabildin umarım. Valla makarasınız ya.

Eğil TARA ve kill öyle mi? Ak ile? Hahahaah
Öyle bu arada, alıştıktan sonra CS'de vurmakta zor değil. Alışmak gerekiyor.

Basit derken? Keleşten daha iyi bir silah değil biliyorsun dimi?

Basit derken? Keleşten daha iyi bir silah değil biliyorsun dimi?
Demek istediğim m4a1 az tepiyor ya hani ondan ak veya m4a4 oynasan daha iyi olabilirmiş. Yoksa biliyorum akden iyi olmadığını 250 saat boşa oynamadık.

Demek istediğim m4a1 az tepmiyor ya hani ondan ak veya m4a4 oynasan daha iyi olabilirmiş. Yoksa biliyorum akden iyi olmadığını 250 saat boşa oynamadık.
Hocam 250 saat çok değil mi ?

Tabii canım adam shorta tarayarak vurulur zaten değil mi?

Hocam 250 saat çok değil mi?

Nasıl yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…