AUG kullandığınızdan belli oyunu az oynadığınız.
Valorant'ta da CS de de elom yok sadece eğlence oynuyorum.
Evet az oynuyordum, bıraktım

AUG kullandığınızdan belli oyunu az oynadığınız.
Valorant'ta da CS de de elom yok sadece eğlence oynuyorum.
O zaman yorum yapmayın hocam.
O zaman yorum yapmayın hocam.
deathmatchda aug ile adam vurup cs kolay diyen birinin mi yorumu gerçekçi yoksa rank kasan, aim geliştiren ve her iki oyunda da tüm silahlara hakim olan birinin yorumu mu?Sepep?
2 oyunu da oynadım oynadığım kadar bana hangisi zor geliyorsa onu da söyleyebilirim illa 1000 saat+ immo falan mı olmam gerekiyor konuya herkes yorum yapabilir.
İyi sosyaller.
Hocam bir oyunu zor yapan şey belirsizliğidir zaten. VALORANT'ta belirli bir spray sistemi bile yok. CS'de her şey yerli yerinde. Belirli bir düzeni var. Kavrayınca alışıyorsun. VALORANT'ta adapte olabileceğin belirli bir sistem yok. Koşarak vuruyor adamlar seni. Çok sinir bozucu bir oyun. Bu da oyunu kendi fikrimce daha zor yapıyor.deathmatchda aug ile adam vurup cs kolay diyen birinin mi yorumu gerçekçi yoksa rank kasan, aim geliştiren ve her iki oyunda da tüm silahlara hakim olan birinin yorumu mu?
Dostum duvara anlatırsan bir şeyler anlayabilir, konudaki bazı arkadaşlara 12 saatte anlatsan anlama kapasitesinde değiller. Uğraşmayın.@Do6uk4n hangi oyunun daha zor olduğu kişisel bir şeyken ve kendi fikrimi belirtmişken mesaja "Haha" koymanız çok komikmiş gerçekten hocam. Ben de güldüm tebrikler.
Koşarak vuruyor adamlar seni.
İşte hocam demek istediğim bu tarz şeyler göreceli. Size göre koşarak vurma olayı oyunu daha kolay kılıyor olabilir. Ama bana göre öyle değil. VALORANT'ta da belirli bir spray düzeni olsa, silahlar daha daha dengeli olsa, haritalar sadece saldırı veya savunma odaklı olmasa, biraz eşitlikçi bir oyun sunsa daha kolay olacak. Size göre tam tersidir herkesin fikrine saygı duymak lazım.Bu bile Valorant'nun çok daha kolay olduğu anlamına gelmiyor mu hocam? Evet zibil tane skill var ajan var ama çoğunun CSdeki flash smoke bomba gibi işlevleri var.
Deathmatchda AUG ile adam vurup CS kolay diyen birinin mi yorumu gerçekçi yoksa rank kasan, aim geliştiren ve her iki oyunda da tüm silahlara hakim olan birinin yorumu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.