CS:GO mu daha zor, Valorant mı?

Valla cs go stabil bir oyun ateş etme konusunda.
Aynı şeyi valo için söyleyemem bu kadar kolay hs atılan bir oyun daha hayatımda görmemişimdir

Hocam saygısızlık olmasın ama 5000 saatde nasıl 67 başarım yaptınız?

Ark attım hocam isterseniz vs atalım bir ara.
Başarım hiles yaptım sonradan geri kaldırdım o yüzden öyle görünüyor. Normalde 141 başarım var.

Dostum 2 sene Valorant oynadım CS:GO 2 duyurulmasıyla ona geçiş yaptım yaklaşık 1.5 aydır oynuyorum şunu diyebilirim çok daha zor özellikle bazı silahlarda bu fark çok iyi hissedilebiliyor ve daha hoş geldi bana oynamıyorsan geç olmadan seçkin al ve basla haftalık droplarla parasını çıkarırsin.

İkiye bölünmüşlük var iki taraftada. Şahsen ikisinide oynamadım ama dışarıdan CS'nin mermileri çok tepiyor, Valorantta ise koşarak vuruluyor.

Eyvallah kardeşim farenin scrollunu az çalıştırmış olduk prrrr diye geçtim yazdıklarını.

Prrrrrrrrrrrr dur bunu da geçeyim dayıcım hop geçtim.

Bana kalırsa net CS:GO daha zor bir oyun keza kıyasladığımız oyunda daha mermiler bile sekmiyor girip test edebilirsiniz 12 yaş dolu serverlarında. Ayrıca oynamak istediğiniz mapi dahi seçemiyorsunuz komedi bayağı her neyse. Üstüne konuşulacak çok konu olduğunu düşünmüyorum 17 sayfa boyunca arkadaşlar yazmışlar hepsini okudum tabii renkler ve zevkler belli bir noktada tartışılmaz kime ne hoş geliyorsa onu oynar eninde sonunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…