CS:GO mu daha zor, Valorant mı?

İşte hocam demek istediğim bu tarz şeyler göreceli. Size göre koşarak vurma olayı oyunu daha kolay kılıyor olabilir. Ama bana göre öyle değil. VALORANT'ta da belirli bir spray düzeni olsa, silahlar daha daha dengeli olsa, haritalar sadece saldırı veya savunma odaklı olmasa, biraz eşitlikçi bir oyun sunsa daha kolay olacak. Size göre tam tersidir herkesin fikrine saygı duymak lazım.
Koşarak adam vurma olayından sadece rakip değil biz de faydalanabiliriz ve tarafsız bakarsak bence bu valonun zorluğunu ciddi manada azaltıyor.

Koşarak adam vurma olayından sadece rakip değil biz de faydalanabiliriz ve tarafsız bakarsak bence bu valonun zorluğunu ciddi manada azaltıyor.
Dengesiz bir sistemden nasıl faydalanalım? Her adam gördüğümüzde tarayarak mı çıkalım rakibin karşısına hocam. Bunun işe yarayacağı ne malum merminin biri güneşe biri satürne gidiyor zaten.

Çok boş yaptın dostum.
Valorant'ta 220 seviyeyim her şeyine hakimim CS'de de 50 saat falan var onda da çoğu şeye hakimim.
Gelsin aim kasan adamda yorum yapsın engel olan yok da sen kimsin bana yorum yapıp yapayacağımı söylüyorsun onu anlamadım🤣

50 saat AUG ile adam vurdun ve çoğu şeye hakimsin öyle mi:))) 1V1 atalım istersen bakalım nelere hakimsin. AUG yok ama :D

Az zaten, Valorant ne kadarmış bir öğrenin bakalım. :D

2 kuruş para kazanmak için saçma oyunlar oynamıyorum, oyundan para kazanma amacım yok, para kazanmak için oyunları tercih etmiyoruz. :D

Daha iyilerini Valorant'ta yapıyorum, ayrıca rankın kötü ve hesabının elosu kötü olduğu için toxic oyuncularla oynuyorsun dostum. Demek ki sende takımı kötü etkiliyorsun.

Hangi site bu ? Saçma bir siteden ekran atmıyorsun umarım.
Adam çok haklı.

50 saat AUG ile adam vurdun ve çoğu şeye hakimsin öyle mi:))) 1V1 atalım istersen bakalım nelere hakimsin. AUG yok ama :D
İki oyun da rekabetçi takım oyunu. Adam vurmak her şey değil bu tarz oyunlarda. 1v1 ile hiçbir şeyi belirleyemezsiniz.

Dengesiz bir sistemden nasıl faydalanalım? Her adam gördüğümüzde tarayarak mı çıkalım rakibin karşısına hocam. Bunun işe yarayacağı ne malum merminin biri güneşe biri satürne gidiyor zaten.
Valorant'ı kötüleme sebebiniz tek koşarak vurma sanırım csgo'yu saysak bitmez. :D

Valorant'ı kötüleme sebebiniz tek koşarak vurma sanırım csgo'yu saysak bitmez. :D
VALORANT'ı tek kötüleme sebebim bu değil. Her oyunun iyi veya kötü yönleri var. Hileler açısından çok başarılı Vanguard. VALORANT zevkli bir oyun. Fakat bu zevk bazen işkenceye dönüşebiliyor. Deneyimlemek isterseniz İstanbul sunucusunda bir iki el atın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı