Arayüz pek öyle söylemiyor.En ünlü oyundeğerlendirme sitesi bu siteden haberin yok hala kahkaha ifadesi atıyorsun.
Az zaten, Valorant ne kadarmış bir öğrenin bakalım.
2 kuruş para kazanmak için saçma oyunlar oynamıyorum, oyundan para kazanma amacım yok, para kazanmak için oyunları tercih etmiyoruz.
Daha iyilerini Valorant'ta yapıyorum, ayrıca rankın kötü ve hesabının elosu kötü olduğu için toxic oyuncularla oynuyorsun dostum. Demek ki sende takımı kötü etkiliyorsun.
Hangi site bu? Saçma bir siteden ekran atmıyorsun umarım.
Arayüz pek öyle söylemiyor.
Arayüz pek öyle söylemiyor.
Dostum söylediğim hiç bir şeye cevap veremiyorsun, bir kaç cümleyi alıp cevap veriyorsun. Sonuç belli bence, herkes anlamıştır.
Bu arada yaklaşık 4000 değerlendirme ile milyonların oynadığı oyunları kıyaslamanda komedi.
Ben oyunları karşılaştırıyorum, saçma argümanlar sunuyorsun.
Komedi gibisiniz resmen . O 4000 değerlendirmeyi sizin gibi fanboylar yada çocuklar yapmıyor. Profesyonel insanlar yapıyor .Arayüz pek öyle söylemiyor.
Dostum söylediğim hiç bir şeye cevap veremiyorsun, bir kaç cümleyi alıp cevap veriyorsun. Sonuç belli bence, herkes anlamıştır.
Bu arada yaklaşık 4000 değerlendirme ile milyonların oynadığı oyunları kıyaslamanda komedi.
Ben oyunları karşılaştırıyorum, saçma argümanlar sunuyorsun.
2 kuruş para kazanmak için saçma oyunlar oynamıyorum, oyundan para kazanma amacım yok, para kazanmak için oyunları tercih etmiyoruz.
Steam'in en çok oynanan oyununun oyuncusu az mıymış? Riot Games daha Valorant'ın anlık oyuncu sayısını göstermiyor. Komiksiniz.
Saçma oyun dediğiniz oyun Valorant'ın ilham aldığı, yıllardır eskimeyen ve hala en çok oynanan oyunlardan biri olan CS:GO. Ayrıca sanki biraz fazla agresifsiniz
Alt tarafı tartışıyoruz oyun sizin değil benim değil
Valorant'ın en yüksek elolarından birinde de TR serverinde oynadım, en düşük elolarında da. Valorant'ın hatta Riot Games'in tüm oyunlarında TR serveri toxic insanlarla dolu. Keza bu durum CS:GO'da maçıma Türk geldiğinde de böyle oluyor. Tabii FACEIT biraz daha düzgün insanlarla dolu.
Umarım dalga geçiyorsunuzdur.
Keşke yorum yapmadan önce gidip siteye bir baksaydınız arkadaşın paylaştığı skorlar doğru mu değil mi diye.
Para kazanmak için oynuyoruz demedim "üstelik para kazanıyoruz" dedim ikisi farklı şey.
Ben paraya para demezken sana +12 yaş Valorant kitlesiyle başarılar bra
Kendi konum;
Komedi gibisiniz resmen. O 4000 değerlendirmeyi sizin gibi fanboylar ya da çocuklar yapmıyor. Profesyonel insanlar yapıyor.
Artı olarak Valorant'ın bile ondan ilham aldığı ve hala aktif olarak +1m oynanabilen "saçma" oyunun hikayesini bilmiyorsunuz sanırım. Buyurun belki "saçma" oyun ile alakalı fikriniz değişir.