CS:GO mu daha zor, Valorant mı?

İki oyunu da karşılaştırmak pek doğru değil, Valorant'da karakterlerin yetenekleri var ve CS:GO'da böyle bir olay yok. Valorant ile Overwatch karşılaştırması daha uygun olur bence.

Soruya gelecek olursak yeteneklerden dolayı Valorant diyorum. Tuzaklar, bombalar, ultiler gibi özelliklere göre daha çok strateji kurma imkanı var.

Dostlar iyi Sosyaller. İki oyunun da en yüksek ranklarını düşünelim. Hangi oyunun en yüksek seviyesi daha zor? Yorum yapmak için iki oyunun yüksek ranklarında oynamanız şart değil. Gözlemlediğiniz kadarıyla hangi oyunun yüksek seviyesi size göre daha zor?

CS'de aim daha ön planda. Ama Valorant’ta karakter skilleri ön planda. Karşılaştırma yapmak mantıklı değil. Eğer illaki sorluk istiyorsanız R6 oynayın. İkisindende daha zor.

Oynayış olarak değil de rank atlamak olarak bakarsak kesinlikle CS:GO. Çünkü herhangi bir sistemi yok 10Win art arda kazanıp 3 kere art arda lose alsanız bile düşme ihtimaliniz oluyor. Valorant'ın yüksek ranklarında da oynadım CS:GO'da da global rankda oynadım. Bana kalırsa ikisi de bir birini ittiriyor zorluk açısından o yüzden tam karar veremedim. Ama CS:GO'da iyi oynayan her türlü valorantıda iyi oynar bu bir gerçek.😁

100 saat CS:GO oynamış biri ilk Valorant maçında (en düşük rank) 25 kill alabilir.
Ama 100 saat Valorant oynamış biri ilk CS:GO maçında 10 kill anca alır.

CS:GO oynayıp Valorant'a geçen birisi ilk maçında karakterleri tanıyamaz ve oyuna hakim olamaz.
Valorant oynayıp CS:GO'ya geçen birisi tüm oyuna rahatça hakim olabilir çünkü sadece silah sıkıyoruz. :D:D

CS:GO oynayıp Valorant'a geçen birisi ilk maçında karakterleri tanıyamaz ve oyuna hakim olamaz.
Valorant oynayıp CS:GO'ya geçen birisi tüm oyuna rahatça hakim olabilir çünkü sadece silah sıkıyoruz. :D:D

Hiç skill kullanmadan arkadaşım aldı 25 killi. Haha ilk defa CS oynayan 5 kill alsa yine iyidir.

İki oyunu da karşılaştırmak pek doğru değil, Valorant'ta karakterlerin yetenekleri var ve CS:GO'da böyle bir olay yok. Valorant ile Overwatch karşılaştırması daha uygun olur bence.

Soruya gelecek olursak yeteneklerden dolayı Valorant diyorum. Tuzaklar, bombalar, ultiler gibi özelliklere göre daha çok strateji kurma imkanı var.

Overwatch yeni başlayan birisi için hem CS'den hem Valorant'tan daha zor.

Hiç skill kullanmadan arkadaşım aldı 25 killi. Haha ilk defa CS oynayan 5 kill alsa yine iyidir.

Dostum kill olayından bahsetmiyorum, MVP olup kaybettiğim çok oyun oldu. Oyuna hakim olman gerekiyor. Ayrıca CS tarafında da ilk ranklar aşırı basit. 2 yıldır CS girmeyip sürekli Valorant oynayan biri olarak ilk maçımdan 34 kill alabildim. Karşılaştırman aşırı saçma. Ayrıca Valorant çok çok daha keyifli. CS bir zamandan sonra sıkıyor, aynı şeyleri yapıp sadece silah sıkmak bir yerden sonra bayıyor. Valorant çok daha çeşitli, takım oyunu ve iletişim de çok daha iyi. Biraz Valorant oynadıktan sonra CS oynayasın bile gelmiyor. Bir de CS 2 diye bir güncelleme çıkarmışlar. Grafik değiştirerek aynı oyunu millete ittiriyorlar :D. Yıllardır doğru düzgün güncelleme almayan oyunla yeni yeni ilgilenmeye başlamışlar. Hileler yüzünden kimse nefes alamıyordu oyunda.

Dostum kill olayından bahsetmiyorum, MVP olup kaybettiğim çok oyun oldu. Oyuna hakim olman gerekiyor. Ayrıca CS tarafında da ilk ranklar aşırı basit. 2 yıldır CS girmeyip sürekli Valorant oynayan biri olarak ilk maçımdan 34 kill alabildim. Karşılaştırman aşırı saçma. Ayrıca Valorant çok çok daha keyifli. CS bir zamandan sonra sıkıyor, aynı şeyleri yapıp sadece silah sıkmak bir yerden sonra bayıyor. Valorant çok daha çeşitli, takım oyunu ve iletişim de çok daha iyi. Biraz Valorant oynadıktan sonra CS oynayasın bile gelmiyor. Bir de CS 2 diye bir güncelleme çıkarmışlar. Grafik değiştirerek aynı oyunu millete ittiriyorlar :D. Yıllardır doğru düzgün güncelleme almayan oyunla yeni yeni ilgilenmeye başlamışlar. Hileler yüzünden kimse nefes alamıyordu oyunda.

O hilelerden şikayet edenler genellikle Valorant fanboylar oluyor. Bu oyunu 10k saatden fazla oynayan kaç bin insan var.
CS'nin topluluk sunucuları bile yeter Valorant'ı yere sermeye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı