CS:GO mu Valorant mı?

CS GO'nun yıllardan gelen bir etkisi var oyuncular üzerinde gerek gençler gerek de orta yaşta oyuncular olsun. Bir kültür gelişti diyebiliriz. Her ne kadar insanlar eksikleri de olsa kolay kolay vazgeçmedi, vazgeçmiyor CS GO'dan. Mutlu mutsuz birçok anıları, maceraları var CS GO ile. Bu yüzden CS GO'yu sadece oyun olarak karşılaştırmayın. Mekanikleri vs. de zaten oldukça iyi. Özet olarak CS GO olduğu sürece hangi oyun çıkarsa çıksın bir yere kadar oynanır, sevilir ancak CS GO'nun yerini özellikle duygusal anlamda alamaz.

Valorant kötü anlamı çıkmasın ancak iki oyunun tarzı çok farklı bu da bir gerçek. Kişisel tercihim CS GO.
 
Onu bunu bilmem de valodagördüğüm ve anladığım kadarıyla aşırı toxic ve özellikle hawli ergenler var. Ve daha oyun yeni olduğu için mekaniklerini vs öğrenmeden kendini Pro sanan kişilerde olacaktır.(bu deneyimleri sadece net kafede oynayanları ve arkadaşlarımdan değerledim):D
 
Grafiklerden bir oyun velet oyunu olmaz.
İnsanlar yaşına göre velet olmaz.

CS:GO yeteneğe bağlı falan değil.

Çok fazla rekabetçi oyun oynamıyorum. "Buff" ve "Nerf" ne demek bilmiyorum, 40-50 saat Valorant oynadım ve onda da sadece Sova oynadım, bir fikrim yok.

Optimizasyon konusuna pek bir şey diyemem.
Evet, insanlar yaşına göre velet olur. Sonuçta velet çocuk demektir. Grafiklerden dolayı bir oyun velet oyunu bence de olmaz, arkadaş çizgi filme benzetmiş olabilir. (karakterleri vs.)
 
Kesinlikle Valorant. CS:GO'da girdiğim her oyunda en az 2 tane hileci oluyor, hilesiz maça çok az denk geldim. 100 TL verip bu durumu yarı yarıya düşürebiliyorsun tabii. Millet manyak gibi dönüp her el ace atıyor ve asla ama asla ban yemiyor. Saçma ötesi bir sistemleri var ve oyunu düzgün oynamak isteyenler için daha vuracağınız kişiyi görmeden ölmek çok moral bozucu bir olay.

Valorant'ın kitlesi genellikle küçük yaşlı çocuklar, fakat bunu kesinlikle CS:GO'nun sizi takmayıp Rusça konuşan Ruslarına ve ağzından küfür eksik olmayan Türklerine değişirim.
 

Geri
Yukarı