CS:GO nasıl halen oynanıyor?

GO ile kıyaslamıyorum. Serinin daha alt oyunları bile oynanırken en güncel oyununun oynanmasının çok normal olduğunu dile getirmeye çalışıyorum.
1.6 güzel oyundur bu arada, şu an bile boşta olsam düzgün bir aile sunucusuna girer, saat 10‘daki 16 VS 16 maçlarına katılırım.

Topluluk sunucuları var.

Evet bunu açıklamaktan bıktığımdan artık dönüş yapmıyorum, gün gelecek onlar da anlayacak söylediklerinin insan beynini yok saydığını. Şey gibi (konuda geçtiğinden örneği bundan veriyorum) “R6’nın kendi sunucularında hile var ve önlemeye çalışmıyorlar biz de bari X sunucusuna geçelim” ne kadar komik, üzülüyor insan.

+ Abi Türkiye nereye gidiyor ya.
- Beğenmiyorsan Avrupa'ya git.
+ Abi peki bu oyunda neden bu kadar hile var, neden bir şey yapılmıyor?
- Beğenmiyorsan FACEIT oyna ya da hiç oynama birader.
+ O değil de ASUS'un yeni anakartları olmamış sanki be, ne diyorsun?
- Beğenmiyorsan alma birader ne böyle her şeyi kötülüyorsun?
+ İyi de Windows Update çok sorun yaratıyor ya, değil mi?
- Git Linux kullan ya da keriz gibi Mac al birader ne ağladın ya her şeyi kötüleye kötüleye beynini zift kuşatmış resmen.
+ Haklısın abi.

1.: CS:GO Seçkin (Premium) Hesabı olanlar genellikle hilesiz denk gelir.
2.: Yeni oyunlar çıktı ama CS 1.6 hala oynanıyor, efsaneler ölmez demişler.

Bu saatten sonra CS:GO benim için bitmiştir. Gelip bana günlük oyuncu sayısını atmayın. 1 milyon oyuncudan 600.000 kişi hile zaten. Yeni bir sistem gelmeli artık.

İşin daha da üzücü kısmı KOSKOCA VALVE hileleri engelleyemezken 3.parti yazılım kullanılan sunucular (FACEIT) çok yüksek ihtimal ile hileleri engelleyebiliyor. Neymiş? İsteyen engeller efenim.

Şakasız birebir aynı, örnekler ciddi anlamda aynı

Bu saatten sonra benim için CS:GO bitmiştir. Gelip bana günlük oyuncu sayısını atmayın. 1 milyon oyuncudan 600.000 kişi hile zaten. Yeni bir sistem gelmeli artık.
Valla hocam rahat 2 haftadır oynamıyorum. O kadar rahatım ki anlatamam size. Normalde inanılmaz odaklanıp (try hard) oynarım ben. 2 Hesabım var idi ayrı ayrı birisi lem birisi suprem. Ama artık rankları felan UMRUMDA bile değil. İsterlerse unrank yesin. Oynamyacağım Sağlığım daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…