CS:GO nasıl halen oynanıyor?

GO ile kıyaslamıyorum. Serinin daha alt oyunları bile oynanırken en güncel oyununun oynanmasının çok normal olduğunu dile getirmeye çalışıyorum.
1.6 güzel oyundur bu arada, şu an bile boşta olsam düzgün bir aile sunucusuna girer, saat 10‘daki 16 VS 16 maçlarına katılırım.

Hile dolu olduğu halde halen Steam'de günlük en çok oynananlarda birinci sıradan düşmüyor. Üstüne en yakın rakibine iki kat fark atıyor. Bunun nedeni CS:GO gibi bir popüler FPS oyununun olmaması mıdır?

Topluluk sunucuları var.

Ha birde CS:GO tartışmalarında hile gelmesini istemiyorsanız Faceit ile oynayın diyorlar. Güleyim mi üzüleyim mi bilemedim :D Düşünsenize CS:GO oyununu tamamen olmasa bile hilesiz bir şekilde oynamak için 3.parti yazılım kullanarak oynamamızı tavsiye ediyorlar :D
Evet bunu açıklamaktan bıktığımdan artık dönüş yapmıyorum, gün gelecek onlar da anlayacak söylediklerinin insan beynini yok saydığını. Şey gibi (konuda geçtiğinden örneği bundan veriyorum) “R6’nın kendi sunucularında hile var ve önlemeye çalışmıyorlar biz de bari X sunucusuna geçelim” ne kadar komik, üzülüyor insan.

Ha bir de CS:GO tartışmalarında hile gelmesini istemiyorsanız FACEIT ile oynayın diyorlar. Güleyim mi üzüleyim mi bilemedim :D düşünsenize CS:GO oyununu tamamen olmasa bile hilesiz bir şekilde oynamak için 3.parti yazılım kullanarak oynamamızı tavsiye ediyorlar :D

+ Abi Türkiye nereye gidiyor ya.
- Beğenmiyorsan Avrupa'ya git.
+ Abi peki bu oyunda neden bu kadar hile var, neden bir şey yapılmıyor?
- Beğenmiyorsan FACEIT oyna ya da hiç oynama birader.
+ O değil de ASUS'un yeni anakartları olmamış sanki be, ne diyorsun?
- Beğenmiyorsan alma birader ne böyle her şeyi kötülüyorsun?
+ İyi de Windows Update çok sorun yaratıyor ya, değil mi?
- Git Linux kullan ya da keriz gibi Mac al birader ne ağladın ya her şeyi kötüleye kötüleye beynini zift kuşatmış resmen.
+ Haklısın abi.

1.: CS:GO Seçkin (Premium) Hesabı olanlar genellikle hilesiz denk gelir.
2.: Yeni oyunlar çıktı ama CS 1.6 hala oynanıyor, efsaneler ölmez demişler.

Evet bunu açıklamaktan bıktığımdan artık dönüş yapmıyorum, gün gelecek onlar da anlayacak söylediklerinin insan beynini yok saydığını. Şey gibi (konuda geçtiğinden örneği bundan veriyorum) “R6’nın kendi sunucularında hile var ve önlemeye çalışmıyorlar biz de bari X sunucusuna geçelim” ne kadar komik, üzülüyor insan.
İşin daha da üzücü kısmı KOSKOCA VALVE hileleri engelleyemezken 3.parti yazılım kullanılan sunucular (FACEIT) çok yüksek ihtimal ile hileleri engelleyebiliyor. Neymiş? İsteyen engeller efenim.

+ Abi Türkiye nereye gidiyor ya.
- Beğenmiyorsan Avrupa'ya git.
+ Abi peki bu oyunda neden bu kadar hile var, neden bir şey yapılmıyor?
- Beğenmiyorsan FACEIT oyna ya da hiç oynama birader.
+ O değil de ASUS'un yeni anakartları olmamış sanki be, ne diyorsun?
- Beğenmiyorsan alma birader ne böyle her şeyi kötülüyorsun?
+ İyi de Windows Update çok sorun yaratıyor ya, değil mi?
- Git Linux kullan ya da keriz gibi Mac al birader ne ağladın ya her şeyi kötüleye kötüleye beynini zift kuşatmış resmen.
+ Haklısın abi.
Şakasız birebir aynı, örnekler ciddi anlamda aynı 🤣

Bu saatten sonra benim için CS:GO bitmiştir. Gelip bana günlük oyuncu sayısını atmayın. 1 milyon oyuncudan 600.000 kişi hile zaten. Yeni bir sistem gelmeli artık.
Valla hocam rahat 2 haftadır oynamıyorum. O kadar rahatım ki anlatamam size. Normalde inanılmaz odaklanıp (try hard) oynarım ben. 2 Hesabım var idi ayrı ayrı birisi lem birisi suprem. Ama artık rankları felan UMRUMDA bile değil. İsterlerse unrank yesin. Oynamyacağım :D Sağlığım daha önemli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı