CS:GO nasıl hızlı rank kasarım?

Sultan Hakim

Hectopat
Benim eski sistemim çok kötüydü minimum ayarlar 800-600 çözünürlükte 40 FPS alıyordum yeni PC'ye geçtim ama rank kasamıyorum çünkü karşıma teğmen gibi adamlar çıkıyor ve zar zor çatışıyorum hızlı rank nasıl kasabilirim ipucu verin abiler.

Mümkün olduğunca az maç kaybetmen lazım. Rank sistemini etkiliyor çünkü kaybetme oranın. Bir de sabahtan akşama kadar full kazanıyor olsan bile sistem sana günlük veya haftalık bir yere kadar rank başarısı sağlıyor sanırım. Yanlış bilmiyorsam tabii. Yani bir günde bir rank atlarım gibi düşünme. Bir de sıfır hesapla oynuyorsan ilk 10 maçını mutlaka en az kayıpla kazanki yüksek ranktan başlamanı sağlasın.

Benim eski sistemim çok kötüydü minimum ayarlar 800-600 çözünürlükte 40 FPS alıyordum yeni PC'ye geçtim ama rank kasamıyorum çünkü karşıma teğmen gibi adamlar çıkıyor ve zar zor çatışıyorum hızlı rank nasıl kasabilirim ipucu verin abiler.

Kanka ölüm maçı fazla oyna kendine iyi mouse ayarı yap saçma sapan berk rip in mouse ayarını kopyalama. Peekleri düzgün at aimin kafada olsun ve çok önemli şimdi diyeceğim peek atarken (gösterirken) mesela short mersivenindesin ct sin perklicen a basarak sola dogru peek atıyorsun işte adam gormeye yakın ya da gormeden belli bir yerde hemen eğil ve D ye bas ( a CTRL D ye aynı anda) nedeni ise movementin hızlı kesiliyor ve isabetli atış oluyor ve tek tek sık adam uzaktaysa cok hareket etmeden sık spray hareketlerine de YouTube'dan atolye haritalarından bak.

Faydalanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı