Ya bende bir sıkıntı var, ya da oynadığımız arkadaşlardan birinde sıkıntı var ki böyle oluyor. Anlamadım gitti![]()
Siz 40 kill alırken adamlar 14 kill almış
Ya bende bir sıkıntı var, ya da oynadığımız arkadaşlardan birinde sıkıntı var ki böyle oluyor. Anlamadım gitti![]()
Komik ya cidden sizin bu kadar kill almanız adamların bu kadar kötü oynaması cidden komik.@Blax4 Kartal (Legendary Eagle) hocam.
Arka arkaya dust 2'de 6 maç kazandık atmadı. 7. maçı oynadık öyle attı. Sonra 2 maç kaybettik geri düşürdü. Saçma bir sistemi var. 6 maçta da ortalama ve ortalamanın üstündeydik.
Aynısını arkadaşımda söyledi bana saçma geldi. Birkaç yerden baktım gerçekten böyle bir olay var sanırım ama kötü olan şey Dust 2'de oynayabiliyorum doğru dürüst. Diğer haritalarda bilgim yok. Oyunda da acemiyim zaten.Arka arkaya aynı mapı girmeyin, hele hele Dust 2 hiç girmeyin.
Aynısını arkadaşımda söyledi bana saçma geldi. Birkaç yerden baktım gerçekten böyle bir olay var sanırım ama kötü olan şey dust 2'de oynayabiliyorum doğru dürüst. Diğer haritalarda bilgim yok. Oyunda da acemiyim zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.