CS:GO Neden Oynanmaz?

  • Konuyu başlatan Gerek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 247
  • Görüntüleme 11B
Sorunun cevabı oldukça basit, nasıl bir oyunun her lanet elinde en az bir hile gelebilir? Bu oyun Cheat Engine ile para kasabileceğiniz ya da F12 yardımıyla ayarlarını değiştirebileceğiniz Google oyunlarından bile daha kötü korumaya sahip bir oyun. Evet, onları yaparken harcadığınız bir emek olmasına karşın CS:GO'nun anasını ağlatmak için sadece bir program indirmek yeterli, cabası ücretsiz! Yanında da musluk suyu promosyon. Lanet oyunda herhangi bir kişinin maç ortasında/başında “HvH” yazdığını görmemek mucize, ağlayıp da hile açanlar, direkt hileyle oyuna girenler, bir de buna alışan CS oyuncuları var tabii. Bu oyunu sadece “oyun” kısmını sevdiği için oynayanlara saygı duymaktayım, keza oyunun başka savunulacak hiçbir yanı bulunmamakta. Şu oyunda şimdiye kadar (Kesinlikle abartmadığımı belirteyim, 3 gündür oynuyorum, 39 galibiyetim var, önceden de oynardım lakin bu durumlar yüzünden bırakmıştım.) sadece 1 veya 2 oyunu kendi oynayışımla kaybetmişimdir, rakiplerimin (mevcut olanların) neredeyse hiçbiri bana denk olmamasına rağmen kaybediyorum bir şekilde 😆. Anti-cheat, Valve'in eline yüzüne bulaştırdığı bir şey, ıkınmışlar sıkınmışlar ama yok, olmamış. Beceremedikleri bir şeyi yapmaya çalışmışlar; sonuç: Oynanmayacak kadar güzel, temiz bir oyun; yeme de yanında yat edasında, oynamak istersen de oynatmayacak nitelikte eğlenceli bir oyun. Şimdi buraya ekran fotoğrafları falan koyarım lakin üşeniyorum ki oyunun her eli aynı halt, fazla da kasmaya gerek yok. 10-15 dk. takılsam oyunda burayı galeri yapabilirim anlayacağınız. Kısacası CS:GO şu an rezalet...
Hile
Hile
Hile
Hile
Hile
Hile
Ruslar
Ruslar .
 
Hile kullanana hile geliyor, toxic olana hile geliyor, küfür edene argo kullanana hile geliyor bunu bilmeyen yoktur zaten ne kadar uslu durursan o kadar uslu insanlarla maç atarsın, boşa kimse burada yok hile geliyor yok toxic geliyor demesin güven faktörü denen bir şey var.
 
Prime olduğumdan(olalı yaklaşık 1.5 yıl oldu) beri Max 4 5 defa hile gelmiştir, yani çok fazla hile gelmiyor bana demek ki bu işin içinde bir iş olabilir.
 

Geri
Yukarı