CS:GO OBS İle Kayıt Yaparken Takılma Sorunu

Arkadaşlar OBS ile 720p 60 FPS kayıt yapmak istiyorum ama CS:GO'da takılmalar oluyor. Üstelik OBS CPU kullanımı 2.5 civarı. H.264 AMD seçili ve yüksek kalitede olsun kayıtta olsun takılma oluyor. Ama 30 FPS'ye alınca gözüme kasıyor gibi geliyor. Video kısmında boyut azaltma filtresi 32 örnek. O kısımda bütün seçenekleri denedim ama aynı, düzelmedi. Önceden 60 FPS'de kayıt yapıyordum sıkıntı olmuyordu. Şimdi neden böyle oldu bilgim yok. 60 FPS'de kayıt yapabilmem için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi tam olarak belirtmeniz gerekli. Kayıt yaparken gerçekleşen takılmalar genellikle sistem belleğinin tükenmesinden kaynaklı.

İmzada yazıyor deyip belirtmemek ceza nedeni. Konu açıyorsanız gerekli bilgileri vermelisiniz. Şimdi sisteminizi belirtin lütfen.

İmzada yazıyor deyip belirtmemek ceza nedeni. Konu açıyorsanız gerekli bilgileri vermelisiniz. Şimdi sisteminizi belirtin lütfen.
İşlemci: Intel I7 6700 3.40 Ghz
Anakart: MSI B250M Bazooka 2400 Mhz DDR4
RAM: Kingston Hyperx Savage DDR4 2133 Mhz
SSD: Samsung 950 Pro 256 GB M.2 SSD
HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Ekran Kartı: Asus Strix RX 580 T8G
PSU: Aerocool KCAS 600W
Kasa: Dark Shadow

RAM'in kapasitesini yazmamışsınız. Hem yarım yamalak bilgi veriyorsunuz hem de yardım istiyorsunuz, ilginç gerçekten.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı