CS:GO Ölüm Maçında AWP kullananlar

İyi nişancı olanın AWP olamsı doğaldır. Zevk alırlar mıdır, elbette alabilirler, hile yapmıyorlar sonuçta veya ölümsüz değiller.

AWP'lerden kaçamaman onların suçu olamaz dimi? 🙂

@301230'nun dediği gibi bunun için konu açmaya gerek var mıydı?

1.6 oynayanlar arasında da "Kuş kanası" lafı çok geçiyor
1.6 ve öncesindeki dönemde tam bir pusucu hödük olarak M249 ile oynadığım dönemde Scout'un onunla birlikte başka yaratıcı adları da vardı. :D Sinek "öpücü" gibi diyeyim sen anla. :D

Sinek "öpücü" gibi diyeyim sen anla. :D
Zibiliyon tane ismi vardı :)

Geçen ay Dust 2 haritasının Long kısmının ayrı olduğu harita var belki bilirsiniz. Orada oynuyordum Scout ile tık tık diye arka arkaya 2 HS atınca küfür yedim.
Scout ile HS atmak güzel ya.

Aşırı gereksiz konu. İsteyen istediğini oynar, bunun haksız rekabet yarattığı düşünülseydi yapımcılar tarafından engellenirdi zaten. Spray kasıyorsanız, karşınıza bir AWP çıktığında nasıl hızlı olmanız gerektiğini öğrenmeniz açısından iyi bir şey bile denebilir aslında.

Şunu diyem başlar başlamaz awp alıyorum alışmak için sonra server awp kaynıyor. Bazen başlatan kişi ben oluyorum. Doğar doğmaz çat diye de ölüyorum sonra.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı