CS:GO ölüm maçında sürekli iyi oynayıp MVP olmak ban yedirir mi?

Katılım
26 Şubat 2021
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam. Konu sizlere komik gelebilir ama benim için önemli bir şey. Prime'ı ilk defa alıyorum. Alalı daha 1-2 hafta falan oluyor. 4-5 yaşlarımdan beri sürekli aktif olarak tüm Counter-Strike oyunlarını oynuyorum. Uzun zamandır oynadığım içinde iyi oynuyorum. Şimdide her Deatmatch'te ve normal maçlarda fazla vuruyorum. Özellikle DM'lerde çok iyi oynuyorum ve neredeyse hepsinde MVP oluyorum. Lise 1 öğrencisiyim malum para durumum çok yok, Prime almak içinde bayağıdır para biriktiriyorum. Korkum iyi oynadığım için insanların beni raporlaması ve raporladıkları için ban yemem sizce ban yer miyim? Prime pahalı bir şey sürekli harçlıklarımdan kestim alabilmek için. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
 
Fazla rapor genelde sıkıntı yaratabiliyor ve Overwatch sistemine düşebilirsin. Overwatch banlarının başarı oranı yüksek olsa da her zaman ufak olasılığın kurbanı olma ihtimali var. Bu ufak oranla baş etmek için de yegane yöntem takım arkadaşlarının rastgele kişilerden olmaması için çabalamak. Varsa arkadaşlarınla, yoksa oyunda denk geldiğin ve birlikte oynayabileceğin birileri ile girmeye çalışarak potansiyel rapor edecek oyuncu sayısını azaltmış olursun.

Kimi adamlar var ki, rakipten birisi hile dediği anda zart diye seni raporlayabiliyorlar. Devasa sayılarda rapor yemediğin ve bunun üstüne bir de şansın epey kötüye gitmediği sürece sorun yaşamazsın ama yine de alabileceğin en sağlam tedbir, kaçınmak için en iyi yol bence bu.
 
Çok yüksek miktarda rapor yersen Overwatch'a alınırsın, orada da çok yüksek başarı oranı var, boş ban yemen çok az bir ihtimal. Açıkçası ben Ow'da hata yapabilecek birilerini tanımıyorum, hileysen yersin zaten.
 

Geri
Yukarı