CS:GO Ölüm Oyununda Raporlanmak

Gobenn25

Hectopat
Daha fazla  
Ben hile kullanmayan birisiyim yanlış anlamayın sadece bir şey merak ediyorum.
Rekabetçi dışında sadece ölüm oyunu veya yıkım ve basit eğlence gibi yerlerde aim, wall hack vs. açılırsa
nasıl ban yeriz ? Overwatch sadece rekabetçi modunda geçerli değil mi ? Cevaplarınızı bekliyorum.

NOT: Hile VAC korumalı ise ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Overwatch sistemi, 150 rekabetçi maçı kazanmış ve sicili temiz kişilere gönderilen dedektiflik sistemidir.
Valve'ın her raporu zamanında işleyecek vakti olmadığından, tecrübeli oyuncularına danışıyor kısaca.
Oyuncular kontrol ettiği için, sadece rekabetçi maçları Overwatch'ta gösterilir.

Diğer oyun modlarında hile yapıldığında, raporlar yine Valve'ın sistemine düşüyor, uzmanlar tarafından izleniyor ve oyuncunun akıbeti belirleniyor.
Sadece rekabetçi modda ban yemek gibi bir durum yok yani.

Overwatch sistemi, 150 rekabetçi maçı kazanmış ve sicili temiz kişilere gönderilen dedektiflik sistemidir.
Valve'ın her raporu zamanında işleyecek vakti olmadığından, tecrübeli oyuncularına danışıyor kısaca.
Oyuncular kontrol ettiği için, sadece rekabetçi maçları Overwatch'ta gösterilir.

Diğer oyun modlarında hile yapıldığında, raporlar yine Valve'ın sistemine düşüyor, uzmanlar tarafından izleniyor ve oyuncunun akıbeti belirleniyor.
Sadece rekabetçi modda ban yemek gibi bir durum yok yani.
(y)(y)(y):like::like::like:

Casual oyunlar overwatch sistemine düşmez. Sadece VALVE'ın "VALVE ANTİ SECURE" kısaca VAC sistemine düşer. Eğer hile kullanan oyuncunun hilesi tespit edilirse kısacası detected olursa hile yapan kişi engellenir. Eğer VAC sistemi herhangi bir hile tespit etmez ise oyuncu hile yapsa bile OW sistemine düşmediği için ban yemez. Şuan da satılan ve UNDETECTED olarak adlandırılmış hileler casual oyunlarda %100 yararlılık göstermekte kullanan oyuncular için. Ancak hileleri VALVE tarafından tespit edilirse söylediğim gibi ban yemekteler.

Sadece rekabetçi de ban yemiyorsun orada da ban yersin ama Overwatch'a düşmezsin Overwatch sadece rekabetçide olur ama izlenme şansın da artar diye biliyorum.
Beğeni = Teşekkür

VAC Server, Deathmatch modunda da çalıştığı için hesabın serverde işaretlenecektir. Undetected veya safe diye tabir edilen hileler bugün için undetecteddir. Valve kafası estiği zaman VAC Wave getiriyor ve en ünlü hileler bile yerle bir oluyor. Bugün şüpheli diye işaretlenirsin, yarın da masum masum oynarken VAC yersin. Olay bu kadar basit.

Olayı o kadar uzatmaya gerek yoktu bence ya. Bi arkadaşım vardı yeni hesabını çabuk kasmak için basit eğlencede hile açmıştı, midden geçene wallbang atıp duruyodu her el felan. Yepyeni hesabı sabırsızlık yüzünden VAC yedi :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı