CS:GO Ölüm Oyununda Raporlanmak

Ben hile kullanmayan birisiyim yanlış anlamayın sadece bir şey merak ediyorum.
Rekabetçi dışında sadece ölüm oyunu veya yıkım ve basit eğlence gibi yerlerde aim, wall hack vs. açılırsa
nasıl ban yeriz ? Overwatch sadece rekabetçi modunda geçerli değil mi ? Cevaplarınızı bekliyorum.

NOT: Hile VAC korumalı ise ?
Er ya da geç Valve sürpriz yapıyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hile olayını hiç anlamadım. Oyun eğlenmek için oynanır ve hak edilmeyen zafer nasıl bir eğlence nasıl bir haz verebilir ki insana :)

Ben hile kullanmayan birisiyim yanlış anlamayın sadece bir şey merak ediyorum.
Rekabetçi dışında sadece ölüm oyunu veya yıkım ve basit eğlence gibi yerlerde aim, wall hack vs. açılırsa
nasıl ban yeriz ? Overwatch sadece rekabetçi modunda geçerli değil mi ? Cevaplarınızı bekliyorum.

NOT: Hile VAC korumalı ise ?
VAC korumalı hile diye bir şey yok maalesef. VAC sistemi zaten kendiliğinden hile yapmaya yarayan bir program tespit ederse (kullanmıyor olsanız bile) geçici olarak VAC yasaklaması alıyorsunuz, belirtilen süre içinde programı kaldırmadığınızda kalıcı olarak yasaklanıyorsunuz. Bu arada bildirilmenizin(report edilmenizin) üç sebebi vardır.
1. Sebep: Noob veled gelir ölür ve bildirir
2. Sebep: Hile açıyorsunuzdur
3. Sebep: Birileri hile açtığınızdan şüpheleniyordur

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı