CS:GO operasyon bileti artar mı?

Önceki operasyonların biletleri artmıştı. Çok büyük ihtimal bununda artacak. (YTD.)

Valve Dolar kurunu güncellediği için fiyatlar arttı. RMR kapsülleri 1.75₺'den 2₺'ye çıktı, aynı şekilde biletler de 108₺'den 123₺'ye çıktı. Reklam vermiş gibi olmayayım, ama GameSatış veya ByNoGame'den 95₺'ye alabilirsin. 30 Nisan'dan itibaren satılmayacak zaten, Parçalanmış Ağ bileti 170₺ dolaylarında.

Önceki operasyonların biletleri artmıştı. Çok büyük ihtimal bununda artacak. (ytd.)

Aga kasalar atar mı? 4 TL'ye düştü ne zaman artar bir de?
Valve Dolar kurunu güncellediği için fiyatlar arttı. RMR kapsülleri 1.75₺'den 2₺'ye çıktı, aynı şekilde biletler de 108₺'den 123₺'ye çıktı. Reklam vermiş gibi olmayayım, ama GameSatış veya ByNoGame'den 95₺'ye alabilirsin. 30 Nisan'dan itibaren satılmayacak zaten, Parçalanmış Ağ bileti 170₺ dolaylarında.
Kaç tl ye aldılar? Kaçtan?

Kapsüllerin fiyatı 2 TL olduğu için fiyatı düştü. Operasyon bitince artacağını düşünüyorum.

Valve dolar kurunu güncellediği için fiyatlar arttı. Rmr kapsülleri 1.75₺'den 2₺'ye çıktı, aynı şekilde biletler de 108₺'den 123₺'ye çıktı. Reklam vermiş gibi olmayayım, ama GameSatış veya ByNoGame'den 95₺'ye alabilirsin. 30 Nisan'dan itibaren satılmayacak zaten, parçalanmış ağ bileti 170₺ dolaylarında.

Aga ben kasalarımı satıp alıyorum. Nakit veremem. Yan çarlara çekiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı