CS:GO overwatch ban kalkar mı?

Steam Community :: Banker hellcase.com bu da benim kendi hesabım, dün akşam oyundan attı bir anda bu arada bende hileleri sevmem bir kerede hile yapmadım sadece açılırmı diye soruyorum.

Hmm. Garip. Baktım hesabına; haksız OW ban demişsin Steam profilinde. Bir de çizimlerine kaydetmişsin. Umarım kalkar da banın biz de bir kez olsun şaşırırız.

Hocam valla ben bana küfür edenlerin ve hilecilerin sülalesini yalan ediyorum ama hiçbir şey olmadı, ne işe yarıyor bu Al .
Gabe Newell'e sormak lazım Oyundaki botlardan belli zaten.
Hocam AFK bıraktığını nasıl anladınız bir web sitesi mi var bunun için?

Hile açtığın o kadar belli ki tenezzül edip okumadım bile hepsini. Sen aç skin changer'i sonra buraya gel: "ow'den ban yedim yağdım idinn". Anlamıyorum ya neyinize güvenip hile açıyorsunuz ? Hem hesapta 500 tl skin var dersin, hem de hile açarsın. Sonra da buraya gelip yalvarırsın. Sanki biz senin kurtarıcınız. Bu arada VAC yemişsin hayırlı olsun. Darısı hile açtığın diğer oyunlardan da yemene...

Steam Community :: Banker hellcase.com bu da benim kendi hesabım, dün akşam oyundan attı bir anda bu arada bende hileleri sevmem bir kerede hile yapmadım sadece açılırmı diye soruyorum.
Kardeşim niye idle master kullanıyorsun ? Hesabına baktım çoğu oyunun (70 tane falan) sürelerinden gayet anlaşılıyor. Biz enayimiyiz o kadar uğraşıp kart kasıyoruz ? Steam'i kandıran CS:GO'yu niye kandırmasın ki ? VAC banın hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…