CS:GO Overwatch ban nasıl kaldırılır?

Neresi komik anlamadım. Size yalan borcum mu var ?
Gayet komik. Durduk yere hiçbir şekilde VAC ban yemezsiniz. Hadi diyelim hatalı olsaydı zaten çoktan kaldırılırdı. Resmi sunucu olmadığı için nasıl olsa VAC ban yemem diye belki o sunucularda oynuyordunuz. Belli olmaz bu işler :)

Gayet komik. Durduk yere hiçbir şekilde VAC ban yemezsiniz. Hadi diyelim hatalı olsaydı zaten çoktan kaldırılırdı. Resmi sunucu olmadığı için nasıl olsa VAC ban yemem diye belki o sunucularda oynuyordunuz. Belli olmaz bu işler :)
2, 3 noscope 2, 3 flick 2, 3 deagle hs atınca ban yiyeceksem bu durum GAYET KOMİK tir zaten. Sildim oyunu. Adını bile duymak istemiyorum.

genelde kapıların önünde durup geçmemi engelleyenleri öldürdüm.

Eger ikinci bir oyunbozanliktan dolayi yasaklama aldiysaniz, bu yasaklama kalicidir ve kaldirilmaz.

"Verilecek ikinci bir küçük Overwatch yasaklamasının hesabınızda kalıcı bir yasaklamaya dönüşeceğini lütfen aklınızda bulundurun."

Eger yasaklama profilde de görünüyorsa bu yüzden dolayi yasaklama aldigi kesin demektir. Hileden dolayi yasaklanmis olsaydi az hatali degil, oldukca hatali yazmasi gerekirdi.

1-2 kere öldürdüm diyor, fakat iki kere adam vurmayla 30 gün, ardindan da kalici yasaklama vermezler.

@MesutYilmaz

Yasaklamaniz ayriyeten profilinizde de görünüyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı