CS:GO Overwatch ban nasıl kaldırılır?

Okuyup anlamaya gerek yok.

Ne 10 kisisinden bahsediyorsunuz acaba? Hileden dolayi yasaklanmamis iste.

Oyuna girince az hatali uyarisi aliyorum demis. Valve ne diyor bu konuda?

Küçük Overwatch yasaklaması aldım. Bu ne anlama geliyor?​

Küçük Overwatch yasaklamaları oyun içinde oyunbozanlık yapan oyunculara verilir ve en az 30 gün sürer. Yasaklama boyunca oyuncu VAC korumalı sunucularda oynayamaz, takas yapamaz ve CS:GO öğelerini Topluluk Pazarı’nda satamaz.

En az 30 günlük yasaklama sona erdikten sonra oyuncu VAC korumalı sunucularda oynamaya devam edebilir, takas yapabilir ve Topluluk Pazarı’nda CS:GO öğelerini satabilir. Verilecek ikinci bir küçük Overwatch yasaklamasının hesabınızda kalıcı bir yasaklamaya dönüşeceğini lütfen aklınızda bulundurun.

Demek ki neymis? Hileyle alakasi yokmus.

2, 3 noscope 2, 3 flick 2, 3 deagle hs atınca ban yiyeceksem bu durum GAYET KOMİK tir zaten. Sildim oyunu. Adını bile duymak istemiyorum.
AWP Lego overwatch'a bile girmez. Orada yediğiniz raporlar anca trust factor'unuzdan puan yer. Ne kadar yediği bilinmiyor.
Yoldaş modu ilk çıktığında bile overwatch'ta değildi!

VAC yese neyse de adam Overwatch yemiş. Nerede boş adam var izliyor. Sisten vursan, duvardan vursan WH oyluyorlar, sonra ban yiyorsun. Hakkını aramak isteyince de aynı adamlar burada hile açmışsın diyor işte.
OW ban durduk yere kimseye atılmaz. OW müfettişleri olarak senin o maçını en az 150-200 kişi izliyor ve yine nihai kararı Valve veriyor. O yüzden burada hata olması durumu neredeyse 0.001
Müfettiş dediğin de senin benim gibi adam. Valve izlemiyor yani. 2 3 kriter var, o kadar.

Hiçbir şekilde kaldıramazsın
overwatch u oyunu bilmeyenlere veriyorlar önüne geleni banlıyorlar bu yüzden csgo yu bıraktım hiç boşuna uğraşma bu valve kimseyi umursamaz banı kaldırmazlar berbat bir hile koruma sistemi var zaten adam rekada gözumün önünde spinbot açiyo maç bittikten (11.12.2019)
2 gün sonra overwatch dan ban yiyoruz adam hala ban yemedi oynuyor VAC dan bi hayır gelmez En iyisi ya valorant a başla yada r6 olmadi başka oyunlara başla

Başlıktaki gibi hile açmadığım halde Overwatch ban yedim. Nasıl kaldırabilirim? Yardım lütfen.
eğerki gerçekten hile açmadıysan (buna gönülden eminsen) valve yardım merkezine bi mesaj at derim , ben kesinlikle hile açmadım ama dedektifler beni hile olarak sanmışlar diye falan

Dalga mı geçiyorsunuz? İyi oynayınca ban mı yiyoruz?

2016 2019 arasi oynarken arkadaşlar güven faktörün çok düşük kırmızı düzeyde diyorlardı sırf bu yüzden ya benimle girmiyorlarda ya da karşıma çok şüpheli herifler geliyordu o yüzden bırakmıştım CS:GO'nun çok ağlak bir kitlesi vardı amcam öldüğü gibi basıyordu raporu yani sırf iyi oynuyorum diye oyunu bırakmıştım yani birinin iyi oynuyor diye banlanması CS:GO'da çok garip karşılanacak bir olay değil.

Güven faktörüne nasıl bakıyoruz hocam?

Güven faktörüne nasıl bakıyoruz hocam?

Benim oynadığım zamanlar mesela 5 arkadaş birlikte oynayacaksınız oda sahibi aramayı başlattığı an guven faktörü kırmızı düzeydeyse diğer 4 kisi bunu görebiliyordu ama sen göremiyordun bana arkadaşlar uyarısını yapıyordu artık her oyun bu muhabbetten bıkmıştım ve bıraktım oyunu milyar dolarlık şirketin bir hile programını ekleyememesi oyuncuları takmaması üstüne bu güven faktörü işide kaymaği olmuştu bidahada girmedim tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…