CS:GO Overwatch ban nasıl kaldırılır?

Ben de yemiştim bir keresinde. 1 hafta içinde kaldırdılar. Hileysen kalkmaz, değilsen kalkar. Kalkmaz diyen insanlar var. Belli ki, haklı olarak ban yemişler. 3500+ saatim var. CS %99 emin olsa bile banlamıyor. Sadece %100 eminse atar. Haksız ban diye bir şey yok.

Destek banınızı kaldıramaz o yüzden yazmayla vakit harcamayın ayrıca eğer hile değilseniz bir kaç gün sonra kendiliğinden kalkar, VAC'a dönüşürse hile olduğunuz kesinleşir ya da hile programı bulunamazsa Overwatch banı olarak kalır.
Vac a dönüşür 4 gün sonra hile olsada olmasada örneğin ben grefing ban yedim ve vac olarak gözüküyor lütfen köyden gelip iyice araştırmadan yazmayın

VAC a dönüşür 4 gün sonra hile olsada olmasada örneğin ben grefing ban yedim ve VAC olarak gözüküyor lütfen köyden gelip iyice araştırmadan yazmayın
Overwatch yiyip VAC'a dönüşmeyen çok fazla hesap gördüm her Overwatch banı VAC'a dönüşmez. Ayrıca griefing'ten VAC yiyen ilk defa duyuyorum.

VAC'a dönüşür 4 gün sonra

Eger oyunbozanliktan dolayi yasaklama aldiysa VAC yasagina dönüsmesi imkansiz.

köyden gelip iyice araştırmadan yazmayın.

VAC Nedir?​

VAC "Valve Anti-Hile"nin kısaltmasıdır. Kullanıcıların bilgisayarlarında kurulu olan hileleri tespit etmek için kullanılan otomatikleştirilmiş bir sistemdir. Bir kullanıcı tanımlanabilir hile yazılımı kullanan bir bilgisayardan VAC korumalı bir sunucuya bağlanırsa, VAC sistemi kullanıcıyı gelecekte VAC korumalı sunucularda oynamaktan yasaklar.

VAC sistemi hileleri, hile imzalarını kullanarak sağlıklı bir şekilde belirler. Bir oyuncuyu diğer oyuncuya karşı üstün kılacak herhangi bir üçüncü parti değişiklik, hile veya uygun olmayan yazılım olarak sınıflandırılır ve VAC yasaklamasını harekete geçirir. Bu durum, oyunun dinamik bağlantı kütüphaneleri ve çalıştırılabilir dosyaları üzerinde yapılan değişiklikleri de içerir.

Oyunbozanliktan dolayi VAC yasagi verilmez. Her sey detayli bir sekilde resmi konuda yaziyor. Insanlari arastirmamakla suclayip, arastirmadiginiz bir konu hakkinda yorumda bulunmaniz dogru bir davranis degil.

ve VAC olarak görünüyor

Buyurun hep beraber bakalim. CS: GO'yu actiginiz zaman üst kisimda ne yaziyor tam olarak? Eger önce Overwatch yasaklamasi aldiysaniz orada az hatali veya oldukca hatali yazmasi lazim. Görsel paylasin.

Ayriyeten bu kisimda yazilanlari paylasiniz. Hesap isminizi sansürleyerek tabii.

Steam Support - Sign In

Onun disinda hesap kalici olarak güvenilir degil diyorsa bunun Overwatch ile bir alakasi yoktur. Bu tür yasaklamalar zaten direkt VAC yasagina dönüstürülüyor.

Griefing, yani oyunbozanlik oyun yasaklanmasi ile sonuclanir. Bu yüzden asla VAC yasagi verilmez.

Ow banı şikayetçi olursanız 2-14 günlük süre içerisinde tekrar ve ciddi şekilde incelenip kaldırılır maçı izleyen elaman yalan şıklar verip seni banlatmış olabilir veya hakketten şüphe etmiş olabilir ve eğer 1-3 gün içinde o oyun yasağı VAC yasaklamasına dönerse hile olduğunuz kesindir arkadaşların dediği gibi.

Ow banı şikayetçi olursanız 2-14 günlük süre içerisinde tekrar ve ciddi şekilde incelenip kaldırılır maçı izleyen elaman yalan şıklar verip seni banlatmış olabilir veya hakketten şüphe etmiş olabilir ve eğer 1-3 gün içinde o oyun yasağı VAC yasaklamasına dönerse hile olduğunuz kesindir arkadaşların dediği gibi.

Hâlâ VAC'e dönüşmedi ama Overwatch duruyor.

Destek banınızı kaldıramaz o yüzden yazmayla vakit harcamayın ayrıca eğer hile değilseniz birkaç gün sonra kendiliğinden kalkar, VAC'a dönüşürse hile olduğunuz kesinleşir ya da hile programı bulunamazsa Overwatch banı olarak kalır.

Sen Valve'de mi çalışıyorsun, nereden biliyorsun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı