CS:GO Overwatch ban yedim

Hile açmadım ama OW ban yedim.

OW'de şansa Nova 1 olmuş adamlar incelese bile en sonunda Valve yetkilisi kontrol eder ve karara bağlar.

OW ban kalkmaz. Umarım geri dönerler.

Sana kaldırıldı diyorum. Yaşadığım olayı anlatıyorum. Şu şu sebepten OW almadığını sende biliyorsun diyerek bana hileci olduğumu mu ima etmeye çalışıyorsun, anlamadım.

Daha önceden OW aldığımı nereye bakarak kanıtlayabilirim?

nereye bakarak kanıtlayabilirim?

Hesabınıza bildirim olarak gönderiliyor.

Burada bir bilgilendirme mevcut mu?

Ben niye yemedim acaba?
,
3,5 ay belki daha fazla önceki maçım, report yağmuruna tutuldum yine de OW yemedim. Şuan bu rankta bile değilim.

Son düzenleme:
Steam'e yazıldığında açtırılabilir

Destek ekibinin yasaklama kaldırma gibi bir yetkisi bulunmamakta.

"Overwatch yasaklamalarına itiraz edilemez ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz veya süreleri azaltılamaz.

Eğer otomatik bir şekilde belirlenen ve uygulanan bir bekletme süresi veya yasaklamanın hatalı olduğuna karar verilirse, bu yasaklama veya bekletme süresi sunucularımız tarafından otomatik bir şekilde geri alınacaktır."

Overwatch banları %100 doğru falan değildir. Yanlış Overwatch kararlarından oluşan sorunlardan dolayı ban yiyen ve sonradan banı açılan binlerce kişi olduğunu söylememe gerek yok sanırım.

Çok iyi olmuş haksız yere VAC ban yenmez öyleyse bile gidip desteğe yazcaksın hatalı bansa kaldırırlar ama değilse de bir soğuk su içmeni tavsiye ederim zaten hileciler yüzünden oyun oynanmaz oldu bir de ücretsiz olunca hiç çekilmiyor oyun hileysende çok iyi olmuş bir hileciden daha kurtulduk.

Valve'in kendisi kaldırıyor overtwatch banlara itiraz edilir bu VAC değil VAC olsaydı kalkmazdı ama Overwatch kalkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…