CS:GO "Overwatch tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı"

unused

Hectopat
Daha fazla  
Evde canım sıkıldı. CS:GO'ya gireyim dedim ve girdim. Isındıktan sonra Rekabetçi maça girdim ve sisin içinden karbon attım (awp ile tüm takım sise ateş ediyordu bana denk geldi) birden oyundan attı. Yukarıda yazdığım hatayı verdi. 3 tane sorum var;

1. Ben kalıcı olarak VAC ban mı yedim?
2. Bu oyunu silip (İade edip) yeniden alırsam vac ban kalkar mı?
3. Şu anda steam'da olan oyunları (ETS2 gibi) başka bir hesaba transfer edebilir miyim?

Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.Geçmiş olsun
2.VAC yiyen hesabı geri iade edemiyorsun.
3.Steamde bir oyunu kendiniz için aldınığız taktirde bir başka hesaba trasfer edilemiyor.
Ayrıca VAC yediğiniz zaman mesela CS:GO o oyundaki envanterinizi başka bir hesaba aktaramıyorsunuz. Diye biliyorum. Yeni bir steam hesabıyla temiz oyun hayatınıza yeni sayfa acabilirsiniz.

Birileri seni rapor etmiş ve overwatch tarafından incelendiğinde hatalı bulunmuşsun. Griefing ise sürelidir fakat sen sisin içinden karbon attım diyorsun. Büyük ihtimalle sınırsız yedin. Geçmiş olsun.

Böyle bir ban şekli ne gördüm, ne de duydum. Daha önce raporlandıysanız ve yan uygulama kullandıysanız ban sebebi budur. Bende çok sefer 2 kişiyi tek mermide aldım. Çatıdan atlarken 100 metre öteye gelişine headshot atanı da gördüm ama ban yok.

Sizde kesin bir uygulama işi var.

arakdaşlar bir video gördüm ve forumlarda faln bu hata aslında valve nova rankındaki çocuklar hepsine hile diyip geçiyor yani kaldırılabilir internette bir arakadaş paylaşmış isterseniz yardım alabilirsiniz video işinize yarasa like atın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

cs:go hata:eek:verwatch tarafından suçlu bulundu - oldukça hatalı

Nova rankıyla ve çocuklarla alakası yok. Neredeyse 100-150 kişi izliyor ve çoğunluğa göre karar veriliyor. Tecrübe puanı yüksek olan müfettişlerin kararı ise daha ağır basıyor.

Bu sistem tek kişinin eline bakan bir sistem değil. Yani sırf düşük ranklı kişilerin ve çoluk çocuğun yasaklama attığı gibi şehir efsanelerinin gerçeklik payı yok.

Nova rankıyla ve çocuklarla alakası yok. Neredeyse 100-150 kişi izliyor ve çoğunluğa göre karar veriliyor. Tecrübe puanı yüksek olan müfettişlerin kararı ise daha ağır basıyor.

Bu sistem tek kişinin eline bakan bir sistem değil. Yani sırf düşük ranklı kişilerin ve çoluk çocuğun yasaklama attığı gibi şehir efsanelerinin gerçeklik payı yok.

En az nova seviyesinde olanlara overwach verilyor 100 kişiye de izlermiyor 10 kişi en fazla adamlar oyun mu oynasın overwach mı yapsın şehir efsanesi diye bir şey yok tecrübe puanı dediğin şey Rank yada seçkinde hile gelme olasılığı çok düşük olan kişiler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı