CS:GO oynamak mümkün mü?

CS:GO için oyuncular tarafından açılan bir sunucu var, rekabetçisi hatta pazarı bile vardı sanırım ama şartları var internetten biraz araştırırsan yabancı kaynaklarda bulabilirsin isim vermem doğru olmaz.

CS:GO için oyuncular tarafından açılan bir sunucu var, rekabetçisi hatta pazarı bile vardı sanırım ama şartları var internetten biraz araştırırsan yabancı kaynaklarda bulabilirsin isim vermem doğru olmaz.
Ona boşuna uğraşmaya değmez, benim gördüğüm konudan bahsediyorsun büyük ihtimal. Oyunun direkt topluluk sunucularına bağlanmak varken başka bir şeye girmek vakit kaybı.

Ama her ikisi de iniyor ben sadece CS:GO indirmek istiyorum ya da şimdi ikisini de indirsem sonra CS'yi program filestan silsem olur mu?
İkisini de indirmen gerekiyor diye tahmin ediyorum, sonuçta CSGO, CS2'nin betası olarak iniyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir video buldum. Sizin dediğinize yakın bir konudan bahsediyor CS:GO için.

Ona boşuna uğraşmaya değmez, benim gördüğüm konudan bahsediyorsun büyük ihtimal. Oyunun direkt topluluk sunucularına bağlanmak varken başka bir şeye girmek vakit kaybı.

İkisini de indirmen gerekiyor diye tahmin ediyorum, sonuçta CS:GO, CS2'nin betası olarak iniyor.

Hocam bilgisiayar CS 2 açmıyor şimdi yaklaşık CS:GO 35 GB bir de CS 2 insin fakat sonrasında silmek mümkün mü nasıl diyeyim CS 2 bu klasöre gelir mi yani CS 2 ve CS:GO ayrı olarak gelir mi?

1718958110563.png

Hocam bilgisiayar CS 2 açmıyor şimdi yaklaşık CS:GO 35 GB bir de CS 2 insin fakat sonrasında silmek mümkün mü nasıl diyeyim CS 2 bu klasöre gelir mi yani CS 2 ve CS:GO ayrı olarak gelir mi?

Eki Görüntüle 2227882
Bilemiyorum hocam nereye gelir. CSGO oynamak için cs2'ye ihtiyacın olduğunu tahmin ediyorum yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı