- Makaleler
- 3
Aynı anda arkada bir çok oyun açıyor. Her birinin saati ekleniyor.500 saat ameriganın kölesi mi oldum şimdi.
2 hafta 336 saat değil mi ?
son 2 haftada 1,632.1 saat nasıl yaptın.
Aynı anda arkada bir çok oyun açıyor. Her birinin saati ekleniyor.500 saat ameriganın kölesi mi oldum şimdi.
2 hafta 336 saat değil mi ?
son 2 haftada 1,632.1 saat nasıl yaptın.
Onu anladım zaten o saati nasıl yaptığını anlamadım. Sunucu olarak mı kullanıyor oyun içinde acaba?Benim Steam'ım Handsome Reis. Bu başka birisi.
Sadece saat yapmak için sunucu kiralamak mantıksız. Büyük ihtimal Idle Master ile falan yapıyordur.Onu anladım zaten o saati nasıl yaptığını anlamadım. Sunucu olarak mı kullanıyor oyun içinde acaba?
İmzanızdaki toplayacağınız sistemi gördüm beynimden vuruldum. En şaşırdığım yer ekran. Emin olun UltraWide Screen monitörler henüz oturmuş bir sistem değil. Hem FPS olarak akıcılıkları 1080p kadar yok hemde özellikle First Person Shooter oyunlarında stabil bir nişan alma sağlayamıyor. Onuda geçtim, o ekrana o parayı veriyorsunuz, sıvı soğutma alıyorsunuz, gereğinden fazla watt PSU gömüyorsunuz fakat ekran kartınız 1060. Ekrana verdiğiniz parayı yarıya kısarak 144hz 2k bir monitör bile alabilir ve aradaki fiyat farkıyla 1060 yerine 1080 alabilirsiniz, PSU'yu söylemiyorum bile. Ek olarak ekran kartı ve ram fiyatları son 1-2 ay içinde kendilerini ikiye katladı.CS:GO Amerika'nın oyunudur.
CS:GO'nun yapımcısı Valve,
Valve'nin kurucusu Gabe Newell,
Gabe Newell Amerikan.
CS:GO oynamayın, oynatmayın.
Eki Görüntüle 284438
Normalde 1070 düşünüyordum ama piyasa malum. Ben 21:9 istiyorum. Daha toplamadım. Yarın sınava gireceğim onun sonucuna göre konu açacağım.İmzanızdaki toplayacağınız sistemi gördüm beynimden vuruldum. En şaşırdığım yer ekran. Emin olun UltraWide Screen monitörler henüz oturmuş bir sistem değil. Hem FPS olarak akıcılıkları 1080p kadar yok hemde özellikle First Person Shooter oyunlarında stabil bir nişan alma sağlayamıyor. Onuda geçtim, o ekrana o parayı veriyorsunuz, sıvı soğutma alıyorsunuz, gereğinden fazla watt PSU gömüyorsunuz fakat ekran kartınız 1060. Ekrana verdiğiniz parayı yarıya kısarak 144hz 2k bir monitör bile alabilir ve aradaki fiyat farkıyla 1060 yerine 1080 alabilirsiniz, PSU'yu söylemiyorum bile. Ek olarak ekran kartı ve ram fiyatları son 1-2 ay içinde kendilerini ikiye katladı.
Sözün özü zaten yanlış zamanda toplamışsınız birde çok yanlış toplamışsınız. Ha, ben bu işlerden anlıyorum, zevkim bu, ihtiyacım bu diyorsanız orası size kalmış. Sadece fikrimi belirtmek istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.