CS:GO oynanır mı?

Selam bugün bir hevesle CS:GO indirmek için Steam indirdim, fakat şimdi kararsız kaldım. 2018'de oynamayı bırakmıştım ve hileler çok fazlaydı, siz ne düşünüyorsunuz?

Şimdi hile daha fazla. Bu hileler Valve'ın hoşuna gidiyor. Çünkü ban yiyen adam yeniden hesap açıp tekrar oyunu ekliyor. Bu onun için iyi bir şey ve bence bu yüzden donanım ban gelmiyor. Oyunun en büyük kitlelerinden olsak da Türkiye Server ve 128 tick yok. Bu ikisi için Valve maksimum 2 milyon dolar harcar. Not: Bu onun için 20 TL gibi bir şey. Sonuçta Steam'ın sahibi.

Haklısınız, peki sizin önerdiğiniz online oyun var mı? Kitlesi olgun ve saygılı olan.
Online olunca herkese erişebilir olmaya çalışıyor oyunlar. Bu herkesin içinde o kanser kitle de var.

Belki sistem gereksinimleri yüksek ve ücretli olan oyunlar bir nebze daha olgun bir kitle sunar. RDR Online aklıma ilk gelen oyun. Sistem gereksinimleri yüksek ve oyun 300 TL.

Rankın keleş civarıysa, hesabın seçkinse (2018 yılında almışsınız,öyle.) güven faktörün düşük değilse oynanır. Hile falan gelmiyor. Gireceğin kişileri seçeceksin sadece. 20 maçtır tek bir tane hileye denk gelmedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı