omar213 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 253 Çözümler 3 29 Haziran 2022 #1 CS:GO oynarken mouse yukarı doğru kayıyor. Oyun dosyalarını doğruladım değişmedi, ayarları da sıfırladım.
CS:GO oynarken mouse yukarı doğru kayıyor. Oyun dosyalarını doğruladım değişmedi, ayarları da sıfırladım.
Nyks Athena Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 399 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kimyager 29 Haziran 2022 #2 omar213 dedi: CS:GO oynarken mouse yukarı doğru kayıyor. Oyun dosyalarını doğruladım değişmedi, ayarları da sıfırladım. Genişletmek için tıkla... Normalde mouse yukarı kayıyor mu normal kullanımda? Artı 0 Eksi
omar213 dedi: CS:GO oynarken mouse yukarı doğru kayıyor. Oyun dosyalarını doğruladım değişmedi, ayarları da sıfırladım. Genişletmek için tıkla... Normalde mouse yukarı kayıyor mu normal kullanımda?
KS KS omar213 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 253 Çözümler 3 29 Haziran 2022 #3 Nyks Athena dedi: Normalde mouse yukarı kayıyor mu normal kullanımda? Genişletmek için tıkla... Hayır kaymıyor. Ama sorun düzeldi PS kolundan dolayıymış. Artı 0 Eksi
Nyks Athena dedi: Normalde mouse yukarı kayıyor mu normal kullanımda? Genişletmek için tıkla... Hayır kaymıyor. Ama sorun düzeldi PS kolundan dolayıymış.
Nyks Athena Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 399 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kimyager 29 Haziran 2022 #4 omar213 dedi: Hayır kaymıyor. Ama sorun düzeldi PS kolundan dolayıymış. Genişletmek için tıkla... Ah tamamdır sevindim iyi oyunlar Artı 0 Eksi
omar213 dedi: Hayır kaymıyor. Ama sorun düzeldi PS kolundan dolayıymış. Genişletmek için tıkla... Ah tamamdır sevindim iyi oyunlar