CS:GO Oynarken No Signal Sorunu

Akin Pinkman

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayarımın monitörü bozulmuştu. Bayadır kullanmıyodum. Yeni kasa aldım(sistem aynı) ve yeni bi monitor aldım. CS:GO oynarken tam oyunun ortasında 15-20 dk sonra ekran siyah oluyor. No signal diyor, tekrar siyah ekran oluyor. Sesler ta ta ta ta diye takılıp tekrar ediyor. Bazen ctrl+alt+deleteyle oyunu kapatarak kurtarabiliyorum fakat bazen bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Garrys mod, Dayz oynarken hiçbir sıkıntı yok hatta 2 saat dizi izledim yine bir şey yok. Lütfen yardım. Monitör 2.el, umarım açıklayabilmişimdir.
@Recep Baltaş

yokmu yardım edebilcek

Sinyal kesiliyorsa sistem stabil kalamıyor anlamına gelir. Sıcaklık değerleri ile başlayallım.
AIDA64 Extreme Edition indir ve bu olayın yaşandığı zamanlarda işlemci - ekran kartı sıcaklıklarının kaç dereceye ulaştığına bak, beni bilgilendir.
Konuya dönüş yaparsan ismimi etiketle lütfen. @Akin Pinkman

Ekran kartının sıcaklığını zaten kontrol etmiştim 70 falan oluyor oyunda @BilgisayarKurdu

Oyunu silip tekrar yükelmeyi denedim bios updateledim hatta belki ekran kartı driverinde bi sorun vardır diye eski kullandığım driveri denedim hala aynı bugün vga kablosu değiştirip deniycem bakalım

Sesler takılıyor ise sorun VGA kablosundan kaynaklanmıyordur. Öncelikle kulllandığın BIOS son sürüm olsun, bir önceye falan dönme.
Sisteme daha önceden bir hız aşırtma işlemi uygulamış mıydın? Bu takılmalar sırasında mavi ekran aldın mı hiç?
HDD Tune testlerini paylaş bir de istersen.

Umarım ekrandandır en kısa sürede kabloyu yeniliycem zaten hız aşırtma işlemi sanırım Overclock oluyor onuda yapmadım,mavi ekran monitörü ilk aldığım gün 1-2 kere yaşadım bişeyler yaparak kurtuldum tam hatırlamıyorum @BilgisayarKurdu

Hdd tune testi @BilgisayarKurdu

hocam error kısmıda tamamen yeşil

Dosya Ekleri

• errr.PNG
    errr.PNG
    16,2 KB · Görüntüleme: 338
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı