CS:GO oynarken sistem masaüstüne atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

ConTroller

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO oynarken oyun beni masaüstüne, hiçbir hata mesajı yollamadan attı. Ben de tabii bu sürede, beklerken karakterimin headshot yiyerek öldüğünü duydum, sinirlendim.
Oyun masaüstüne attığında, hiçbir şey yapamadım, oyun sanki hala üstteymiş gibi ve sanki ben oyundaymışım gibi masaüstünde hiçbir şeye tıklayamıyorum e ama oyun içinde silah da sıkamıyorum oyundan da tamamen koptum. Altta CS:GO'nun çalıştığını görüyorum. Sesleri duyuyorum. Sizce bunun sebebi nedir? Daha dün takır takır oynuyordum. Ekran kartı sürücümün güncel olduğunu belirledi Windows. Steam oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladı. Oyunu, başlatma ayarlarında, "-safe" ekleyerek oynuyorum. Her açtığımda 640x480 pencerelide açıyor, manuel olarak her defa değiştiriyorum. Çok tuhaf. Sizce nasıl çözeriz?

Tekrar bakıyorum da, L4D2'de de aynı şey, TF2'de de aynı şey oldu.

Sistemim Ryzen 3 3200G
X570 UD
970 EVO 1TB
2X8GB 3200MHz CL16
750W 80+ Bronze

Sistemi ileride RTX 3080-Ryzen 7 4700X-32GB RAM'e yükselteceğim.

4.0GHz CPU ve 1750MHz iGPU overclock yapıyorum.

Oyunların masaüstüne atmasının ve altta çalışırken tekrar görüntüyü getiremememin sebebi nedir? OC'deyken sıcaklıklar son derece normal.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı