Çözüldü CS:GO oynarken texturelarda yırtılma ve donma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

batusch

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 7500f
GPU: Colorful Battle-Ax RTX 4060 Ti 8 GB
RAM: 16 GB 5200 Mhz
Hepinize günaydın arkadaşlar, benim PC sistem şu öncelikle;

RAM: 4 GB
Ekran kartı: Palit NVIDIA GeForce GT 730 256 MB VRAM.
İşlemci: Intel Pentium E5200 2.50 GHz

Bu sistemde gayet iyi oynuyorum. Genelde 30 FPS gibi değerlerde oyun oynanıyor. Ama ara sıra texturelar yırtılıp oyun donuyor. Çözümü var mıdır? Yoksa sebebi nedir? Yardım ederseniz mutlu olurum arkadaşlar.

Çözüm
Çözümü olacağını pek sanmıyorum. Özellikle 4GB RAM ve sistemin HDD olduğunu düşünecek olursak normal geldi bana.
O değerler neden bir işe yarasın ki? Zaten alabileceği FPS belli. Default olarak FPS 300 ile sınırlı. Bunu sınırsız yapmak FPS'i arttırmaz.
Amaç FPS arttırmak değil. Daha önceden ben de yaşadım aynı sorunu oynadığım oyun CS:GO değildi ama V-Sync'i kapatınca düzelmişti. Belki bir faydası olur diye yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
O değerler neden bir işe yarasın ki? Zaten alabileceği FPS belli. Default olarak FPS 300 ile sınırlı. Bunu sınırsız yapmak FPS'i arttırmaz.
Konuyla alakasız fakat bilmeniz için söylüyorum yanlış anlamayın, yeni güncelleme ile 360Hz monitörler için maksimum FPS değeri 400'e çekildi.

Amaç FPS arttırmak değil. Daha önceden ben de yaşadım aynı sorunu oynadığım oyun CS:GO değildi ama V-Sync'i kapatınca düzelmişti. Belki bir faydası olur diye yazdım.
Tamam ama iyice yanlış bilgi vermeye başladınız. FPS_MAX komutu ile V-Sync kapanması ne alaka?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı