CS:GO oynarken yüksek ping

d1vrim

Hectopat
Arkadaşlar, benim yeni aldığım Excalibur bilgisayarımda CS:GO oynarken pingim hep çıkıyor ama laptopumda CS:GO girdiğimde 60 ping ile oynuyorum, Ethernet mi bağlamam lazım bilgisiyara?

Son düzenleyen: Moderatör:
60 ping CS:GO için gayet iyi oyunun 64 tick serverlarının olduğunu düşünürsek. Bilgisayarınızda da da kablo ile bağlanmayı deneyebilirsiniz veya Wi-Fi ayarlarına bir bakabilirsiniz.

Millet 60 pinge yüksek diyor ben 200 ping ile CS oynamaya çalışıyordum, çalışıyorum. İnternetiniz sorunlu olabilir veya etherner bağlatın.

60 ping CS:GO için gayet iyi oyunun 64 tick serverlarının olduğunu düşünürsek. Bilgisayarınızda da da kablo ile bağlanmayı deneyebilirsiniz veya Wi-Fi ayarlarına bir bakabilirsiniz.

Millet 60 pinge yüksek diyor ben 200 ping ile CS oynamaya çalışıyordum, çalışıyorum. İnternetiniz sorunlu olabilir veya etherner bağlatın.

Arkadaş Excalibur bilgisayarda oynarken yüksek oluyor, laptopta 60 ping alıyorum demiş. Yani laptopdaki 60 pinge laf etmemiş, diğer bilgisayarın yuksek olduğu söylemiş.

mm_dedicated_search_maxping 25 yaz konsola kabloyla bağla pcyi de. En düşük ping aldığın sunucuyla eşleşirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı